Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Hanne Gaby Odiele

Door Astrid op 15.11.2014

In welke bui het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele ook lijkt te zijn, ik ben altijd fan van haar outfits. Ze is een natural beauty, streetstyle favourite en voorlopig is er veel te weinig over haar bericht op Belmodo … tot nu! Daarom een volledige Style File met het beste uit het model haar kleerkast. Kijk, get inspired en voel je vooral vrij haar te volgen op Instagram voor een dagelijkse fashion update.

Wij zetten haar beste looks voor jou netjes op een rijtje:

Show some legs

Als je model bent, zijn benen tot onder je oksels een must. Waarom ze dan niet trots tonen denkt ons Hanne. En gelijk heeft ze!


Easy does it

Als model ben je vaak onderweg en is het je beroep een echte kameleon te zijn. Hanne weet dat als geen ander en beweegt zich tussen de catwalks door het liefst in basic, vaak zwarte maar immer classy outfits.

Belly flaunting

Iemand heeft waarschijnlijk ergens gezegd dat crop tops hot zijn omdat Hanne Gaby Odiele ze droeg.

              

A splash of colour

Maar op haar allerbest is Hanne als ze helemaal wild gaat. Niemand kan haar quirky stijl evenaren ook niet als ze er bakken geld zouden tegenaan smijten. Een geboren stijlicoon!Told you she’s got style!

Foto’s © www.elle.nl & www.vogue.com.

page loaded