Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Fashercise

Door Tiany op 13.11.2014

Het valt niet te ontkennen: sportswear is tegenwoordig pure high fashion! Met Karlie Kloss die haar supermodel routines deelt in de campagnes voor Nike, Stella McCartney die prachtige collabs bij Adidas blijft afleveren en daarnaast nog een heleboel fabulous sportwear brands waar de ancient olympians jaloers op zouden zijn! Denk maar aan Michi NY, Monreal London, Charli Cohen en ook het Belgische Been by D'Heygere. Voor mij zijn een cashmere-legging van Hey Jo, een sportbeha van Lucas Hugh en een sweater van Zoe Karssen al genoeg om me ready, set, radioactive te voelen! Maar als jij nog wat extra motivatie kan gebruiken is er Fashercise


Fashercise is een blog en webshop in 1 en verenigt het nieuwe dreamteam: fashion en exercise! Op deze inspircising (yep, just tried one myself) blog vind je alles - maar dan ook AL-LES - om geïnspireerd te raken om te gaan sporten of om op zijn minst te switchen naar een gezondere lifestyle! Om je nieuwe, gezonde leven te jumpstarten, kan je er terecht voor allerlei heerlijke en onverwachte gerechten boordevol smaak en energie! Wat dacht je bijvoorbeeld van gluten-free avocado pancakes, chipotle salmon fajitas of een gezonde snack als crunchy chili chickpeas. Yum yum ... maar dat is nog maar het begin: you also got to move-it, move-it!

Geen zorgen: als je de artikels op Fashercise leest, klinkt een work-out veel minder als 'bootcamp' en veel meer als een 'fitcation'. Je leest er alles over de nieuwste class crazes als de 'Playground Workout', 'Rooftop Yoga' en de 'Electric Run' in Londen! Fashercise geeft je niet alleen tips over waar je dat het best doet doen (bv.10 Best Outdoor London Pools) maar ook hoe je het moet doen. Check zeker eens de 'Gym Hair Tutorial'!

Daarnaast is er de rubriek 'Tech', waar je de laatste nieuwe apps en gadgets vindt, en mijn favoriete rubriek 'Listen' met ready, set, go-playlists om eindeloos energie uit te putten! De juiste beats hebben bij mij altijd onmiddellijk effect op mijn tempo. Maar ik was al ahead of myself, want wie maak ik wat wijs? Mijn utlieme favoriet is natuurlijk 'Wellness'! Na al die inspanningen verdien je immers een beloning! Treat yourself met een Imbibery Juice of een behandeling met de producten van Pretty Athletic? Or why not both? You deserved it!

Foto's © Fashercise.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded