Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Belmodo Fashion Days round-up

Door Tiany op 10.11.2014

All good things come to an end & de Belmodo Fashion Days zijn hierbij geen uitzondering. Gisteren was de laatste dag dat je designer goodies kon scoren op een budgetvriendelijke manier.

Zelf wilden we deze laatste kans niet aan ons neus laten voorbijgaan, dus we trokken onze flats aan & gingen recht op ons doel af. Eens aangekomen bij al die fashion hotspots, vonden we het geweldig om al die glunderende gezichten te zien, we ourselves were no exception, sterker nog: zelf zijn we nog steeds aan het naglunderen!

Anyways, nieuwsgierig als we zijn, konden we het niet laten om even te piepen in al die voorbijgaande designer shopping bags. Since we know you’re curious too, hier een kleine verzameling.Magali uit Genk koos voor een ultrahippe handtas die volledig past bij een ultrahippe mama. Deze silver beauty is van Ann Demeulemeester & we're totally jealous right now.Sophie uit Gent was op zoek naar een paar nieuwe schoenen & vond haar gading eveneens bij Ann Demeulemeester. Haar volgende stops zijn Dries Van Noten & La Fille d'O.Clara komt uit Duitsland, maar studeert aan de Modeacademie in Antwerpen en zit al in haar 2e jaar. Eigenlijk moest ze aan het ontwerpen zijn, maar ze kon het toch niet laten om even een kijkje te komen nemen en zich te laten inspireren. Gelijk heeft ze! De schoenen die ze vasthoudt zijn van Raf Simons & zijn een cadeautje voor haar vriend. One lucky boyfriend!Yasmin, eveens uit Duitsland, studeert Fashion Design in Bremen en komt speciaal voor de Belmodo Fashion Days naar Antwerpen. Ze scoorde naast dit prachtige kleedje ook heel wat stoffen van Dries Van Noten.
Libby uit Antwerpen studeert Hedendaagse Dans aan het Conservatorium in Antwerpen en heeft heel wat stoffen gekocht bij Haider Ackermann. Onlangs heeft ze haar eerste broek gemaakt en ze hoopt met de hulp van haar mama nog meer stukken te verwezenlijken.Livius heeft Armeense roots, maar is gesetteld in Duitsland. Daar volgt hij de opleiding Fashion Design in Düsseldorf. Voor hem zijn de Belmodo Fashion Days het uitgelezen moment om voor een prikje heel wat stoffen te kopen. Deze prachtige bloedrode stof vond hij bij Raf Simons. ZIjn zoektocht zet hij verder bij Ann Demeulemeester & A.F. Vandevorst.

Heb je zelf geen tijd gehad om de stock sales leeg te plunderen? No panic, The Belmodo Fashion Days zijn er volgend seizoen terug! We'd be happy to welcome you then!

Foto's © Belmodo

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded