Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My BMW i3 & Me

Door Angelique op 10.11.2014

Zaterdag 8 november, 10:00: de voorlaatste dag van de Belmodo Fashion Days gaat van start. De zon straalt en Antwerpen wordt rustig wakker. Het belooft een mooie shopping dag te worden. Zaterdag betekent hop-on hop-off service by BMW i3-dag. De 5 Belmodo-branded BMW i3’s verzamelen op de Groenplaats en rijden van daaruit naar hun eigen route. 5 wagens, dus 5 routes met op verschillende plaatsen overstapmogelijkheden naar een andere route. De binnenstad werd even BMW i3’s fun playground.

Wij gingen ook hop-on hop-off'en en ja, wij zijn helemaal fan! De wagen is volledig afgestemd op het leven in de stad. Denk klein en compact, maar binnenin superruim . We hopten van Tim Van Steenbergen naar A.F. Vandvorst. Het was nog vroeg en het ging dus goed vooruit. Door de rekken lopen, passen, betalen en terug naar buiten, even wachten op onze shuttle en ten slotte terug de BMW i3 in. Onze driver (doesn't that sound great?) bracht ons naar de volgende stock sale op ons lijstje, Ann Demeulemeester. Tijdens de rit gaf hij ons alle informatie over de BMW i3 en liet hij ons de power van de wagen voelen. We stonden echt versted! De illusie dat elektrische wagens niet vinnig kunnen zijn, is bij dezen de wereld uit. Lo-o-ve it!

Na Ann Demeulemeester liepen we een eindje door naar het pand van C’est Quoi la Vie omdat we daar een aansluiting hadden naar route 3. De stock sale van Dries Van Noten konden we toch niet missen (blush)? Onze BMW i3 stond al klaar, dus we stapten onmiddellijk in. Onze chauffeur vertelde uitgebreid over de ecologische voordelen en de verbluffende autonomie van de BMW i3. We just fell in love with this car! Nooit gedacht dat we een auto zouden vinden die 100% Belmodo is. Seriously, als je veel korte ritjes maakt, al dan niet in de stad, en een beetje aan de toekomst denkt, is de BMW i3 een total match. Klik snel door naar de BMW-website en ontdek alle voordelen van de BMW i-reeks. Wanna take thise for a ride? Klik dan snel door en boek je testrit. You’ll love it

Foto's © Belmodo.

page loaded