Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jong Bloed editie 11

Door Bieke op 10.11.2014

Dear shop slash Christmas lovers! Het is weer bijna zo ver! Jong Bloed opent zijn deuren voor de 11de editie van een spetterende designexpo. Vorig jaar vierde het zijn 10 jaar bestaan met een knallende feesteditie. Maar ook dit jaar is het feest met heel wat Christmas presents, goodies en food.

Voor bij wie Jong Bloed geen belletje doet rinkelen, listen up! 11 jaar geleden wilden Daniëlle en Jan Leenknegt hun dochter helpen als beginnend glaskunstenares met een steunproject. Hun woonkamer werd opengesteld voor het publiek waarbij Elisabeth Leenknegt samen met enkele andere jonge creatives hun werk kon voorstellen. Ondertussen is de woonkamer vervangen door een oude zeepfabriek en uitgegroeid tot een ware designexpo.


Dit jaar stellen opnieuw een 10-tal Belgische artiesten hun werk voor op de designexpo in Ronse. Waaraan mogen we ons dit jaar verwachten? O.a. Keramiek van Nathalie Hendrickx die zich laat inspireren door de onderwaterwereld, leuke sjaals van Wolvis met grafische prints, kinderkledij van Fil dada en uiteraard Elisabeth Leenknegt herself, die je zeker en vast kent van het juwelenmerk Elisa Lee. Speciaal voor Jong Bloed stelt ze Elisa Lee SS2015 voor en de high-end collectie ICE onder haar eigen naam. On top of this nodigt Jong Bloed Nina Westman uit, een Zweedse glasblazeres. 


Be prepared for a weekend of shopping! Jong Bloed stelt Belgische creatieve ambacht voor tijdens het weekend van zaterdag 13 & zondag 14 december 2014. Tussen al dat shoppen door kan je genieten van een lekkere kop koffie in de espressobar of proeven van de Afrikaanse lekkernijen van L’exotique. The place-to-be voor wie nog originele en creatieve X-mass gifts wil shoppen

INFO

Waar?
De oude Zeepfabriek
Fostierlaan 10
9600 Ronse

Wanneer?
Zaterdag 13 december 2014 van 11:00 tot 18:00.
Zondag 14 december 2014 van 11:00 tot 18:00.

Facebookpagina Jong Bloed

page loaded