Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls season 4 is coming closer

Door Astrid op 10.11.2014

Er was de laatste tijd nogal wat te doen rond Lena Dunham. Hoewel deze coole chick een olifantenhuid heeft om U tegen te zeggen, kreeg de rechtse website Truth Revolt haar klein door een gemene comment.

Oké, Lena durft graag al eens choqueren maar van een onschuldige passage in haar boek over kinderlijke nieuwsgierigheid naar seksueel misbruik springen is nogal kort door de bocht. Zelfs voor die maffe, godvrezende Amerikanen. Lena zat er even helemaal door en laste zelfs haar boekentournee af.


Gelukkig laat de actrice/regisseur/schrijfster/allround it-girl niet op haar kop zitten en trakteert ze ons op een sneak peek van het 4de seizoen van Girls. Dit is volgens mij echt 1 van de beste series die afgelopen jaren uitkwamen en ook dit seizoen worden we opnieuw verrast, ontroerd en kunnen we gelukkig ook erg veel lachen

Dit halen we uit de trailer:
 
  1. Hannah eet druiven als snack #weird
  2. Adam is nog steeds in the picture
  3. Marnie heeft een affaire
  4. Ray is jaloers
  5. Jessa is nog steeds een beetje op de dool
  6. We ontmoeten Shoshanna‘s ouders
  7. Elijah duikt overal op waar Hannah is, party scenes zijn overvloedig aanwezig
  8. Ik spotte een ‘surfboard’ trui

Must be good, if you ask me. Het is voorlopig nog even wachten tot 2015 maar zodra wij de concrete datum weten, ben jij de 1ste die we erover vertellen.

Als extraatje de teaser die in augustus viral ging. Oh, Hannah toch! 

page loaded