Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hop on hop off met BMW i3

Door Tiany op 07.11.2014

Morgen, zaterdag 8 november gaat de 6de dag van de Belmodo Fashion Days van start. Nog 2 dagen om je favoriete designer piece (of pieces, whoops) te scoren. Big labels, small budgets. That’s how we roll. Check het volledige verzicht van alle Belgische topontwerpers en kleinere labels op de Belmodo Fashion Days pagina en get started.

Print ook zeker je hop on hop off voucher uit zodat je tussen 10:00 tot 19:00 gebruik kan maken van deze topservice by BMW i3. Oh ja, je hoort het goed. Geen parkeerstress voor jou en geen gesleur met zakken. Met de hop on hop off service kan je makkelijk van de ene stock sale naar de andere gaan. Er zullen 5 BMW i3 shuttles rondrijden zodat jij en je shopping buddies in stijl kunnen shoppen. 5 wagens, 5 routes, dus je raakt overal zonder problemen.

Op de voucher vind je een overzicht van de 5 routes. De overstapplaatsen staan ook duidelijk aangegeven, dus no worries. You will easily get there. Eyes on the prize and enjoy your shopping day.

De BMW i3 is trouwens het ideale shopmaatje en eco-friendly op de koop toe, want de BMW i-reeks bevat electric cars only. Onze Belmodo addicts namen deze cutie out for a ride en het oordeel is unaniem: tested & approved. De BMW i3 rijdt zacht, is superstil en volledig afgestemd op het leven in de stad. Voor de niet zo handige bestuurders (I plead quilty) werd er een zelfparkeerfunctie ingebouwd. En ja, ook deze is more than approved by Belmodo. We are in love, want deze wagen is een Belmodo match made in heaven.

Happy shopping en laat ons zeker weten wat jij van de BMW i3 vindt met #belmodo #belmodofashiondays @bmwi #bmwi3.

page loaded