Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face forward: Julia Bergshoeff

Door Loes op 31.10.2014

Het hele modecircus is ondertussen weer rustig gepasseerd en de modeweken zijn voorbij. It’s a wrap en hoog tijd om onze conclusies te trekken uit de gepasseerde shows. Niet alleen kleuren en trends worden er gespot, ook nieuwe topmodellen maken steeds hun opwachting tijdens de weken in New York, Milaan, Londen en Parijs. Hoogtijd voor een nieuwe face forward, me dunkt!Nee we gaan het niet hebben over Kendall Jenner. Allemaal leuk en aardig dat succes maar er mag nu wel eens over andere opkomende schoonheden gesproken worden. Mag ik je daarom voorstellen: Julia Bergshoeff. Een beeldschone Nederlandse, piepjong (17 jaar) but ready to conquer the world! Ze wordt nu al vergeleken met Gisele Bündchen dus tijd om haar look eens onder de loep te nemen.

Twinkelende groen/gouden ogen, kleine sproetjes over haar gezicht, een engelachtige huid en amandelvormige ogen. Als ik het over een Disneyprinses sprak, hadden jullie me vast ook geloofd. She is gor-geous!

Julia had al de eer om de show van Alexander McQueen te openen, schitterde in de zomercampagne voor Prada en wordt door Harpers Bazaar vernoemd in de top 10 van supermodels of the future. Dat is al een CV om U tegen te zeggen denk ik zo. Voeg daar nog eens de namen Fendi, Gucci en Chanel aan toe en je weet dat dit een klepper in de maak is. Maar het modellenleven is ook hard werken, want zo liep miss Berghoeff maar liefst 51 shows. Dat is al veel om te kijken, laat staan om mee te lopen, haleluja!


 

Een beauty die we in het oog gaan houden, dat is zeker. 

Foto's © Ulla Models en Julia Bergshoeff.

page loaded