Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

After the Belmodo x Hilfiger Denim After-work

Door Tiany op 31.10.2014

Afgelopen donderdag 30 oktober gingen we rechtstreeks van het werk naar de Belmodo x Hilfiger Denim After-work. Samen met Hilfiger Denim nodigde Belmodo heel wat denim en fashion lovers uit voor een stevige after-work in de Hilfiger Denim shop in Gent. De guestlist werd daarenboven nog aangevuld met onze Gentse influencers Elisabeth Ouni, Mous Lamrabat, Charlotte Gesquiere en our very own madame Tiany Kiriloff.

Onze 1ste gasten snelden naar de Hilfiger Denim FW2014 collectie en al vlug werden de portemonnees boven gehaald om de herst-wintercollectie aan 25% korting te shoppen. Bovendien viel er die avond ook iets te winnen! Onze Instagram werd overspoeld met leuke after-work moment foto’s, maar uiteindelijk kon slechts 1 lucky bastard met een voucher van € 500,- naar huis gaan!


Fingerlicking foods, een overvloed aan drinks en de dj die zorgde voor de nodige vibes. Onze guests zorgden voor de nodige dosis rock glam en fashion talks. Kortom een after-work boordevol gezelligheid


Op het einde van de avond werd de lucky winner bekendgemaakt door onze host van de avond: Tiany. Proficiat Amelie Vanbrabandt! Jij kan deze winter voor € 500,- shoppen bij Hilfiger Denim. Shop 'till you drop, zou ik zo zeggen! Voor meer foto’s van de Belmodo x Hilfiger Denim After-work moet je zeker de Belmodo Facebookpagina checken.

 

Foto's © Bram Laebens.

page loaded