Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

OUNI x HILFIGER DENIM

Door Angelique op 29.10.2014

Elisabeth Ouni, A polaroid Story Teller heeft sinds een jaartje haar liefde Oostende ingeruild voor Gent. En daar heeft ze geen spijt van. “Gent is alive, het beweegt op alle vlakken en dat is leuk.”

Uitwaaien doet ze nog steeds aan zee, maar het dichtstbijzijnde Oostende gevoel in Gent vindt ze in de buurt rond DOK. “Industrieel, creatief en een echt haven gevoel.” Met Ouni’s drukke agenda, heeft ze nog niet veel tijd gehad om de geheime pareltjes van Gent te ontdekken. Maar dit zijn de hotspots waar busy bee Elisabeth te vinden is.

“Een aanrader voor koffie in een leuk kader is True Beans, net achter mijn hoek. Nog maar net open, maar het ziet er top uit. Een plek waar ze koffie serveren in gouden cups, swag!”. Ook de losse sfeer bij Simon Says zijn helemaal haar ding, ideaal voor een beknopte lunch. Als het iets uitgebreider mag zijn dan moet je naar Café Parti, daar hebben ze het beste en vooral meest rijkelijke brunch buffet van heel Gent. Ook de Godot, is een ideale meeting lunch plek omdat het pal in het centrum ligt.  “Maar mijn leukste ontdekking is de Libanese Snack, heerlijke granaat appel salade, verse humus, ... veel lekkers voor een fair prijs.” 

Als DJ kan je Ouni terug vinden in Club 69 , waar ze af en toe een avond host en de line up selecteert. “Maar ook klassiekers zoals de Charlatan kan je niet naast kijken. Onlangs werd Kerk opgericht, een leuk initiatief waar alle creatieve dingen samen komen, expo’s, workshops, rommelmarkten, you name it.” 

Trouw aan haar tomboy look, koos Ouni voor een rock and roll Hilfiger Denim outfit. Ze houdt van casual en comfortabele looks en denim hoort daar zeker bij. Het zwarte rokje met de lederen vest passen perfect bij de rode lippen en nagels. Elisabeth gaat sinds kort bij Beauty Queen voor haar manicure, “Super vriendelijk en perfect voor beauty stuff in centrum Gent!” Afgewerkt met een klassiek oversized geruit hemd, “Rood of Groen, maakt niet uit, hiermee kan je nooit missen.” 

Elisabeth is very rock-'n-roll en ook voor haar is een goede jeans onmisbaar in ieders kleerkast “Met en strak wit hemd en super hoge hakken of zelfs sneakers werkt dat altijd. Ik heb zelfs geen schrik van denim on denim look”. Nooit genoeg jeans! 

Belmodo x Hilfiger Denim After-work

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseert Belmodo samen met Hilfiger Denim een after-work in de store in Gent. Wil jij er ook bij zijn en shoppen aan 25% korting? Schrijf je dan nu in en wie weet join jij ons wel voor wat food, drinks, some party party en de hotste denim looks van dit seizoen!

page loaded