Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrity halloween inspiration

Door Loes op 28.10.2014

Verkleedpartijtjes, you hate it or you love it. Of je kan er niet onderuit … Iedereen die mij een beetje kent weet dat bij mij dat laatste het geval is. Nou, de reden van je aanwezigheid op een halloweenfeestje doet er niet toe. Als je er bent, doe je het beter goed. Voila

1 probleempje, geen enkele styling rule van het dagelijkse leven is bruikbaar met halloween. What to do, what to do? Een beetje afkijken bij de masters natuurlijk! Waar moeten we dan zijn? In Amerika en op de rode loper bij voorkeur. Celebs weten als geen ander te shinen op halloween. Wat me aan het denken doet slaan … Zouden er speciale halloweenstylisten bestaan in Hollywood? Het zou mij alleszins niks verbazen!

No costume needed

Mijn grootste probleem? Er hangt niet standaard een dark princess variant van Sneeuwwitje in mijn kast. Ik heb helaas ook niet de ambitie om er eentje te kopen. De oplossing op Halloween? Make-up! Het kost pakken minder dan een over the top costume en is zeker zo doeltreffend. Misschien moet je wel een beetje oefenen, maar iedereen die al eens clown van dienst was op een kinderfeestje, weet wel hoe je dit moet fixen.

Ben je niet zo fan van je gezicht onder te smeren? Met je armen en benen kan je net zo creatief zijn! Kate Hudson kreeg al zonder twijfel de prijs voor originaliteit in mijn Instagram feed.

Fa fa fashion baby

Je verkleden op een fashionable manier? Ga eens doorheen je grote modehelden. Dat is eens wat anders dan een verpleegsterpakje of schoolmeisje natuurlijk. Wanneer je dan ook nog eens Roberto Cavalli himself bent, is er nog een extra dubbele bodem en humoristische factor. Well done sir!

Of een knipoog naar je favoriete show van het voorbije seizoen? Denk aan een Chanel feminist, Moshino Barbie of Dries van Noten bosnimf? Hmmmm. klinkt als een zeer strak plan, toch? 

Yummy costumes do it better


Dat fast food het goed doet in de mode wisten we al langer. Ik ben nog steeds aan het kwijlen naar de Mc Donalds collectie, ook al zwaait Barbie ondertussen met de scepter.

Het ideale moment om je fast food cravings bot te laten vieren? Nowwwww!

Style heroes united 

Je buurjongen gaat als Elvis omdat hij zijn platen grijs draait, jij gaat als Frida Kahlo want haar stijl inspireert je al jaren. Klinkt logisch toch? Waarschijnlijk vind je hier en daar wel een enkeling die niet weet als wie je verkleed bent, maar hé, dan heb je direct een goed verhaal als binnenkomer toch?

The girly girl

En als je het dan nog echt niet zou weten, laat je kleine meisjeshart dan spreken. Martha Stewart koestert duidelijk dezelfde meisjesdroom als ikzelf. Roze, glitters en een gigantische tompouce als jurk? Oke oke ik geef toe, ik ben om. Je ziet me vrijdag vast met een smile van oor tot oor, pinky swear.

Foto's © Refinery 29.

page loaded