Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MOUS x HILFIGER DENIM

Door Koen op 27.10.2014

Modefotograaf Mous Lamrabat puts fashion in perspective. Hij maakt rauwe modefoto’s voor De Standaard magazine, Elle, Eastpack ...  Samen met styliste Lisa Lapauw lanceerde hij het magazine Crust. Een halfjaarlijkse editie vol edgy editorials met inspirerende beelden. “Ik ben elke dag omgeven door mode maar vind het belangrijk dat het fun blijft. Ik wil me vooral amuseren en lachen. Zeker als je heel de dag met mode bezig bent, moet je dat kunnen relativeren.” 

“Mijn stijl? Swag!” Mous draagt een comfortabele Hilfiger Denim pull met grijze jeans. Met old school bomberjacket. “Ik ben niet zo trend gevoelig, als ik naar foto’s van enkele jaren geleden kijk, blijkt dat ik al jaren dezelfde stijl heb. Vroeger droeg ik altijd een pet maar toen iemand me erop wees dat het een trademark werd, heb ik het laten varen.” 

Jeans is super belangrijk voor Mous. Als man heb je sowieso niet veel keuze, “maar toch draag ik dagelijks jeans. Ik grijp er heel snel naar terug. Vooral broeken dan en ik heb ook een paar denim shirts in mijn kast hangen.” 

Trots op zijn stad werkt Mous ook samen met andere jonge creatievellingen uit Gent. “Er zit veel talent in de stad, het bruist hier.” Als echt stadsmens voelt Mous zich hier dan ook  op zijn best. “Ik zou nooit verhuizen naar een andere stad, tenzij naar het buitenland. Ik hou ervan dat everybody is minding his own business. En toch niet afstandelijk, want in Gent is de sfeer warm en gezellig”. “En ik ben ook honkvast, dat heeft er ook wel iets mee te maken waarschijnlijk”, lacht Mous.

Zijn favoriete plek zijn de trappen aan de Marimain, net zoals de Hilfiger Denim store in de Walpoortstraat. “Je kan er gezellig hangen, heel de dag kan je er genieten van de zon. Super relax en ontspannen.” De beste koffie haal je trouwens aan de overkant bij d’Or. Toch is de meest gezellige koffie en ontbijtbar van Gent Clouds in my coffee. “De cappucino’s zijn super en de veggi burgers zijn mijn favoriet.” 

“Lunchen doe ik in de Superette. Alles met brood is goed voor mij! Er staan veel nieuwe dingen op de kaart dus ik laat me graag verrassen.” Ook Ketch’ up, aan de Veldstraat is een topper volgens Mous. “Ik weet wat daar goed is en bestel dan ook telkens hetzelfde, een mega burger, frietjes en 7Up. Heerlijk.” Eat Love, voor de beste pizza ruccola! En als het iets verfijnder mag zijn, gaat Mous naar Vita Nova in de Dampoortstraat. “Het concept is simpel, je bent er betrokken in de gezellige sfeer die de lady of the house er creëert. Super pasta’s en antipasti en als je zin hebt in brood, dan ga je dat zelf halen in de keuken.” 

Belmodo x Hilfiger Denim After-work

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseert Belmodo samen met Hilfiger Denim een after-work in de store in Gent. Wil jij er ook bij zijn en shoppen aan 25% kortingSchrijf je dan nu in en wie weet join jij ons wel voor wat food, drinks, some party party en de hotste denim looks van dit seizoen!

page loaded