Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Fashion Days: Where To Stay

Door Michael op 27.10.2014

Ladies & Gentlemen, het is bijna zover: van maandag 3 t.e.m. zondag 9 november 2014 komen jullie ongetwijfeld allemaal van heinde en verre afgezakt naar de langverwachte Belmodo Fashion Days! Zijn jullie ook van plan om een week lang te shoppen tot je erbij neervalt? No need to go home, blijf gewoon slapen in 1 van de vele fashionable hotspots die Antwerpen rijk is. Where, you ask? Dat hebben wij even voor jullie opgesnord!

1. HotelO

De stockverkopen van o.a. A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester en Anja Schwerbrock, allemaal vinden ze plaats op ’t Zuid. Dus waar kan je beter blijven overnachten dan recht tegenover het Museum voor Schone Kunsten? HotelO-Antwerp Sud heeft ruime, mooi ingerichte kamers en prachtige badkamers met regendouche! Ontbijten of cocktails sippen kan je gewoon in Brasserie Nero op het gelijkvloers. Liever iets meer in het centrum? Dan is HotelO Kathedral in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal wel iets voor jou. De prachtige fresco’s op de muren en plafonds zijn op zich al een bezoekje waard.

HotelO-Antwerp Sud
Leopold de Waelplaats 34
2000 Antwerpen

HotelO Kathedral
Handschoenmarkt 3
2000 Antwerpen

2. Soulshow Studio's

Ben je eigenlijk een echte huismus en heb je geen zin om op hotel te gaan? De huiselijke Soulshow Studio's bevinden zich eveneens op ’t Zuid: gezellige, comfortabele 1- tot 2-persoonsstudio’s met open keuken en regendouche. If you’re lucky beschik je zelfs over een balkonnetje, vanwaar je uitzicht hebt op de bruisende Marnixplaats. Zin om jezelf eens goed te laten verwennen? Laat je dan zeker eens onder handen nemen in de Soulshow Hairspa, waar je haar een ware wellnesskuur krijgt.

Soulshow Studios
Marnixplaats 14-15
2000 Antwerpen

3. Room National Bed & Breakfast

Recht in het modehart van onze teergeliefde Koekenstad ligt Room National, een verfijnde B&B met 2 minimalistische studio’s en 1 luxueuze hotelkamer. Deze bed & breakfast is overigens een project van de modezusjes Violetta en Vera Pepa. It doesn’t get any more fashionable than this!

Room National Bed & Breakfast
Nationalestraat 24
2000 Antwerpen

4. Graanmarkt 13

Shoppen, eten en slapen allemaal onder 1 dak? Daarvoor moet je bij Graanmarkt 13 zijn. Dat het een stijlvolle concept store én een verfijnd toprestaurant in 1 is, dat wisten we al langer. Maar sinds kort kan je er ook een luxueus privéappartement huren: een statig herenhuis in hartje Antwerpen dat door niemand minder dan Vincent van Duysen werd gerenoveerd. Je kunt er slapen met maximum 6 personen. Perfect voor een kleine getaway met je vriendinnen! Pamper yourself, ladies!

Graanmarkt 13 The Apartment
Graanmarkt 13
2000 Antwerpen

5. Hotel Les Nuits

Hotel Les Nuits is een prachtig boetiekhotel vlakbij de Wilde Zee. De 24 kamers zijn niet enkel stijlvol ingericht, ook comfort wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Denk: comfy Auping-boxspringbedden, échte donsdekens en een knuffelzachte badjas en slippers. Na een flink dagje shoppen kan je op de gelijkvloerse verdieping uitblazen met koffie en taart in Bar Cesar.

Hotel Les Nuits
Lange Gasthuisstraat 12
2000 Antwerpen

6. Hotel Julien

Designhotel Julien is een oase van rust midden in het historisch centrum van Antwerpen. De 16e-eeuwse hotelgebouwen werden volledig ingericht met eigentijdse designmeubelen, wat een erg geslaagd contrast oplevert. Hotel Julien is een droom voor wie houdt van luxe: beddengoed van Egyptisch katoen, de zachtste handdoeken die je je maar kunt voorstellen en beautyspullen van REN. Stramme spieren van al dat kuieren en shoppen? Hotel Julien beschikt over een luxueuze privéspa met sauna, stoombad en allerlei wellnessbehandelingen om helemaal relaxed terug naar huis te keren.

Hotel Julien
Korte Nieuwstraat 24
2000 Antwerpen

Foto's © HotelO, Soulshow Studio's, Room National, Graanmarkt 13, Hotel Les Nuits, Hotel Julien

Met medewerking van Kora-Lee Lust. 

page loaded