Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

CHARLOTTE x HILFIGER DENIM

Door Koen op 25.10.2014

Charlotte is een echte Gentenaar. Hoewel ze in Antwerpen werkt als photo producer/agent bij Initials LA, blijft Charlotte Gent uitstralen. Ze kent de leukste feestjes, nieuwe plekken maar evengoed de geheime spots en Gentse tradities als een echte local. Als deejay bij het duo Hits and Tits weet ze perfect waar de goede feestjes zijn. “De gemoedelijkheid van een dorp met de bedrijvigheid van een stad, dat is Gent!” 

Charlottes stijl is stoer en vrouwelijk. “Ik hou van een oversized look, grote denim shirts en ruime truien. Comfy en toch fahsionable, afgewerkt met de juiste accessoires.” Jeans is ook helemaal haar ding. “Je kan er alle kanten mee uit: een jeansstuk is zo variabel in stijl, look ... Er is geen handleiding voor: opgekleed met een hak eronder of juist eerder chill met een wit T-shirt en sneakers, it’s all good!”

De jeans van Hilfiger Denim lijkt zwart, maar heeft een blauwe schijn. “Mijn stijl is niet zo kleurrijk, dit grijze jeanshemd en de donkere jeans zijn eenvoudig. En dat combineer ik dan met dit old school Hilfiger Denim bomberjacket.”
Dit jasje komt uit de mannencollectie, “Maar mannenkledij past me evengoed, ik duik heel vaak in de kleerkast van mijn vriend en omgekeerd.” Mooi afgewerkt met ringen die ze in L.A. vond, een ketting en oorringen om het geheel af te maken. De witte hakken zorgen voor die edgy black and white look, want het mag wel opvallen bij Charlotte. 

Net zoals van de Hilfiger Denim store in de Walpoortstraat, houdt Charlotte van de omgeving Vooruit. “Er valt altijd wel iets te beleven daar, maar ook aan de watersportbaan zit ik vaak. Na het werk zakt iedereen af om samen te sporten, super bij de ondergaande zon. ” 

De beste koffie vind je bij Simon Says, een leuk terras waar je sowieso iemand bekends tegen het lijf loopt. Ook Café Labath aan de Oude Houtlei en Clouds In My Coffee behoren tot haar favorieten. Lunchen doe je best in het Lepelblad, waar je meer dan een typisch Belgisch gerecht kan krijgen. Of Ramen Noodle Bar. "Ik heb lang gewacht op een eethuisje in Gent waar je lekker Aziatisch kan eten, en dat is er nu eindelijk!"

“'s Avonds ga ik graag eten in Papaya Song, superlekkere Thaïse keuken waar je ook kan afhalen. En de Martino natuurlijk, voor de beste hamburger en verse frietjes, ideaal voor zondag na een avondje op stap gaan.” Charlotte kent ook het Gentse nightlife, als deel van het sexy vrouwelijke deejayduo Hits and Tits. “Om de avond te beginnen ga ik iets gaan drinken in Café Gitane. Ook Club 69 is super. In Millie Vanillie organiseren ze elk weekend iets speciaals, je moet hun agenda zeker in de gaten houden. Ik draai er geregeld plaatjes, maar je kan me even vaak vóórr als achter de DJ booth vinden!” 

Belmodo x Hilfiger Denim After-work

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseert Belmodo samen met Hilfiger Denim een after-work in de store in Gent. Wil jij er ook bij zijn en shoppen aan 25% korting? Schrijf je dan nu in en wie weet join jij ons wel voor wat food, drinks, some party party en de hotste denim looks van dit seizoen!

page loaded