Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Raspberry & Rouge

Door Loes op 24.10.2014

Ja, Belmodo lovers, het spijt me zeer maar daar ben ik weer met mijn liefde voor Amsterdam hoor. Dit keer in de vorm van een blogger van topniveau, een vriendin van Lady T herself en een stijlicoon voor mezelf. I’m talking about Rebecca Laurey, beter bekend als Raspberry & Rouge.

De blog Raspberry & Rouge is een fashion blog zoals hij hoort te zijn. Je vindt er een overdosis aan modeïnspiratie, lifestyle en wanderlust. Rebecca huist in Amsterdam maar reist de hele wereld rond in de mooiste outfits. Van Sydney tot LA, voor haar is dat heeeeel normaal. 


Wat mij fascineert aan haar stijl is haar nonchalante chique look. Ze heeft een heel casual aura waardoor het nooit geforceerd overkomt. Ze is een styling queen zonder dat het lijkt alsof ze dit uren van te voren heeft uitgedokterd. Ze is eerder de categorie ‘even wat aangetrokken en dat ziet er toevallig super cool uit, een mazzeltje'. Hoe doen deze wezens dat toch vraag ik mij dan af … DAMN.


Haar messy hairdo zal daar zeker voor iets tussen zitten, haar verrassende combinaties ook en top dat af met precies de juiste accessoires en we zitten met een winner. Helemaal gefascineerd door deze Dutchie? Volg haar dan op Instagram en check haar online fotodagboek every day. I'll tell you guys, it's worth it

Foto's © Raspberry & Rouge.

page loaded