Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TIANY x HILFIGER DENIM

Door Michael op 23.10.2014

Dat het Belmodo headquarters naar hartje Gent verhuisde, hoor je Tiany Kiriloff niet betreuren. Ze is helemaal gek van de stad “De gebouwen, architectuur, de mensen in de straten … het bruist hier en de vibe zit gewoon goed. Het is een erg creatieve stad, met ontzettend veel in zijn mars.”

Want wat Gent nu net Gent maakt, is dat hier juist niets typisch is, weet Tiany. “En als er dan toch iets typisch moet zijn, dan is het de mosterd.”  Tiany’s liefde voor Gent, deelt ze met de Hilfiger Denim store. Eén jaar na de opening in de Walpoortstraat, is de shop een vaste waarde geworden in een van de meest bruisende winkelstraten van Gent. Niet ver van de Belmodo office, kruist de Hilfiger Denim store vaak Tiany’s pad. 

En dat is goed ook, want denim is helemaal haar ding. “Het de beste basic ever, je kan het eindeloos combineren en zowel very chic, denk aan de Parisiennes met hun skinny jeans en stiletto's, als super laid-back.” Dit seizoen is Tiany ook helemaal gek van sneakers, in alle kleuren en geuren. Zeker gecombineerd met een total jeans look. “Geef mij maar denim on denim, jeans all the way.”

Mijn favoriete look van de Hilfiger Denim FW2014 collectie is een afgewassen jeans met een jeanshemd. Mijn klassieke blauw- groene jasje is helemaal Hilfiger. En de rode pumps geven het geheel wat extra power.” Helemaal klaar om de straten van Gent te veroveren. En daarvoor deelt Tiany graag haar geheime hotspots ...

Om een Belmodo dag stevig te beginnen, kan je bij 1001 leuke plaatsen genieten van een kopje koffie. “Momenteel ben ik verslaafd aan D'or. Niet enkel handig omdat het achter mijn hoek is, maar het is ook lekker gebrouwen koffie.” Gelukkig vind je in elke wijk in Gent wel een leuke locatie om op het gemak van een koffie te genieten. Ook in Bar Bidon kan je Tiany vinden, een hotspot die koffie en fietsen combineert op een toplocatie. “De grote ramen geven een geweldig zicht op de passage, sit back en geniet van wat er in Gent gebeurt.” 

“Voor een brunch of lunch kan je me in de Superette vinden. Een ambachtelijk broodhuis van Flemish Foodie Kobe Desramaults. Ik ben verslaafd aan de croque!” Overheerlijk vers brood, uit een echte houtoven. 

Als ik ’ s avonds iets wil gaan eten met de kids ga ik naar Martino. Een eeuwenoude traditie, de setting, de sfeer, het decor; niet weg te slaan uit Gent. Met vrienden ga ik graag uit eten in het Patijntje. Als we willen nababbelen, steken we gewoon de straat over naar Three Days, voor drinks aan het water. De beste cocktails vind je bij Jiggers, The Noble Drugstore. De intieme sfeer en kunst van cocktails serveren maken hiervan een top bar. 

Belmodo x Hilfiger Denim After-work

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseert Belmodo samen met Hilfiger Denim een after-work in de store in Gent. Wil jij er ook bij zijn en shoppen aan 25% korting? Schrijf je dan nu in en wie weet join jij ons wel voor wat food, drinks, some party party en de hotste denim looks van dit seizoen!

page loaded