Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Liu Jo Bottom Up experience

Door Tiany op 23.10.2014

Afgelopen maand konden fashionista’s zich inschrijven voor de Belmodo x Liu Jo Bottom up Shopping night. Onze 5 bloggers kregen alvast een sneak peek met de liftende jeans van Liu Jo en hun approval lees je in het artikel "Tested and approved: Liu Jo’s Bottum up Jeans". 

Dinsdag 21 oktober gingen we om 18:00 van start met de Belmodo x Liu Jo bottom up shopping night. Samen met Liu Jo nodigde Belmodo heel wat fashion lovers uit voor een exclusieve avond in de Liu Jo shop in Antwerpen. De guestlist werd daarenboven aangevuld met onze beloved bloggers Emma Gelaude van My Fashion Blog, Elke Sockeel van Fashion One, Lima Ché van Lima’s wardrobe en Elien van DogsandDresses.com.

Het was een echte ladies night met overheerlijke hapjes, véél cava en vooral veel bottom up. De muziek werd een volumeknop hoger gedraaid om boven al ons vrouwelijk geweld te geraken. De lucky ladies onder ons konden niet alleen de Liu Jo Bottom up jeans passen, maar ook winnen! En plus, kon er de hele avond geshopt worden aan 20% korting en dat moesten we onze Liu Jo lovers geen 2 keer vertellen.


Tussen wat drinks & bites door was het drummen aan de paskamers om de 1 and only Liu Jo bottom up jeans te passen. Dit niet alleen om onze curvylicious booty in de spotlight te zetten, maar om de bottom up jeans te shooten en te Instagrammen. Want uiteraard zou dit geen fashionable shopping night geweest zijn zonder dat er iets te winnen valt! 


Na heel wat bootylicious Instagram pics werd uiteindelijk 1 winnaar geselecteerd. Onze lady Tiany Kiriloff maakte Jolien Frickel haar avond helemaal goed, want zij ging aan de haal met € 800,- shopping budget. Congrats! Check zeker onze Belmodo Facebookpagina voor meer foto's van onze Bottom Up shopping night.

En wil jij ook genieten van 20% korting op jouw eigen Liu Jo Bottom Up jeans? Download dan snel je kortingsvoucher en shop away!

 

 

page loaded