Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MUHJO: hét mekka voor hedendaags juweelontwerp

Door Angelique op 19.10.2014

When it comes to jewelry, I just can’t get enough. Goed nieuws voor all you jewelry lovers out there, want sinds woensdag 1 oktober kan je de juwelenpracht van verschillende vooraanstaande designers bewonderen én shoppen bij MUHJO, het Museum voor Hedendaags Juweelontwerp in Antwerpen. MUHJO is het geesteskind van juwelenontwerpers Hanne Schoofs en Stijn Van Der Auwera, en is een galerij, atelier én shop voor juwelen all-in-one. Dit nieuwe winkelconcept vergt wat meer uitleg, don’t you think?

Stijn Van Der Auwera heeft met zijn eigen juwelenlijn al menig vrouwenhart veroverd, en is ons dus niet onbekend. De andere helft van MUHJO, Hanne Schoofs, zoekt haar inspiratie in het dagelijkse leven en in ontmoetingen met mensen om zo tot de mooiste juwelencreaties te komen. Naast de creaties van Van Der Auwera en Schoofs, zijn in MUHJO ook de juwelencollecties van andere binnen- en buitenlandse designers te bewonderen.

Het Antwerpse Zuid huisvest verschillende musea. De gloednieuwe juwelengalerie/atelier in de hippe Volkstraat is dan ook een knipoog naar de vele musea in de buurt. Toch blijft MUHJO in eerste instantie een winkel én verkoopsplatform voor verschillende vooraanstaande jewelry designers. Je kan zeggen dat MUHJO een ware candyshop is voor jewelry addicts, waar je de exclusieve eyecandy van onder andere Jill Ryckaert, Elisa Lee en Sofie Boons kan ‘proeven’. Mmm, het water komt mij al in de mond te staan!

Scared your wallet can’t handle this? Geen nood! MUHJO heeft een erg breed aanbod, waarbij alle prijscategorieën aan bod komen. Hurray!

Jewelry is the best fashion accessory a girl (and boy) could wish for. Daarom zijn juwelen het leukste excuus om eens dieper in de buidel te tasten!

Je kan MUHJO vinden in de Volkstraat 36, Antwepen.

Foto's © MUHJO

Met medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded