Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De it-girls van morgen

Door Astrid op 18.10.2014

Hoe dichter bij het einde van het jaar we komen, hoe meer lijstjes er opnieuw opduiken. De mannen van Time zijn daar natuurlijk de beste in en brengen nu The 25 Most Influential Teens of 2014 uit.

Sport zegt mij niks, politiek is onze winkel niet maar it-girls spotten, kunnen we als de beste! Wij pikten de ones to watch uit het lijstje:

Tavi Gevinson

Wij voorspelden het een jaar geleden al: de piepjonge blogster Tavi Gevinson is een blijvertje! Naast blogger, zakenvrouw, model & actrice is de Amerikaanse tegenwoordig ook hoofdredactrice van eigen online magazine Rookie. Tip van de dag: volg rookiemag via Snapchat voor een exclusieve insider view.

Bethany Mota

Voorlopig misschien nog niet zo bekend bij ons, maar met haar YouTube kanaal, Macbarbie07, verdient miss Mota tegenwoordig aardig haar brood. De vlog is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig merk en de vlogster was al gast jurylid voor Project Runway. Impressive!

Kylie & Kendall Jenner

Het Kardashian Jenner bloed kruipt waar het niet gaan kan en ook Kendall en Kylie zijn destined to be famous! Kendall liep show na show tijdens de afgelopen modeweken en samen met haar zus Kylie brengen ze ene na de andere lijn uit. Kleding, nagellak, haarproducten ... you name it!

Chloë Grace Moretz

Natuurlijk kan Moretz acteren maar wij spotten ook een stijlicoon in wording! En oké, wij zijn stiekem ook wel een beetje benieuwd naar the whole Brooklyn Beckham thing. Stay tuned want deze lady is nog maar begonnen!

Lorde

Een jaar geleden hadden we amper van Lorde gehoord, tegenwoordig regent het lovende comments rond de Nieuw-Zeelandse zangeres. Na haar succesvolle samenwerking met M.A.C en met ondertussen 2 Grammy’s op zak bewijst Lorde dat she's here to stay. Oh ja, wist je trouwens dat ze ook de soundtrack schreef voor de film Mockingjay: Part 1, can’t wait!

Kiernan Shipka

We kennen Kiernan Shipka allemaal als Sally Draper uit Mad Men. En heel eerlijk: ik viel het laatste seizoen vooral voor haar én haar geweldige outfits. Deze teenager weet als geen ander how to pull off a 60's mini skirt! Ook IRL weet de jonge actrice ons keer op keer te verbazen met originele kledingkeuzes. Wij houden haar alvast in de gaten voor je!

Foto’s © www.wmagazine.com, www.refinery29.com & Vanity Fair.

page loaded