Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blake’s baby shower

Door Kim op 17.10.2014

Haar dagen als Serena Van der Woodsen in Gossip Girl liggen al even achter haar, tegenwoordig focust Blake Lively zich op haar filmcarrière, gorgeous hubby Ryan Reynolds & hun nieuwe bundle of joy. Daarnaast lanceerde Lively ook nog haar eigen website Preserve - waar allerhande lifestyle topics aan bod komen, een passie wordt aangegeven voor craftsmanship en je ook redelijk wat kan shoppen.

Toegegeven, de lancering van Preserve ging gepaard met de nodige internetkritiek - maar als er zo af en toe exclusieve info en beelden terug te vinden zijn van Blake, wordt het vermoedelijk druk genoeg bezocht. Zo kondigde de actrice haar zwangerschap aan op de site, gevolgd door een post van de baby shower - waar haar broer fotograaf van dienst was.

Resultaat? Een Pinterest-waardig feestje met veel lachende gezichten, pregnant bellies en een stralende Blake.

Foto's © Erik Lively voor Preserve.

page loaded