Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aristide x KASK x La Cambre

Door Koen op 17.10.2014

Aristide is going full force. Voor de 4de keer op rij brengt aristide een collectie interieurstoffen uit, volledig ontworpen door Belgian designers. Niemand minder dan Marina Yee, Tim Van Steenbergen & Piet Stockmans waren verantwoordelijk voor de vorige creaties, nu is het de beurt aan nieuw, jong geweld 23 masterstudenten textielontwerp van La Cambre Brussel & KASK Gent.

Aristide wil een platform bieden aan up & coming designers, en leert ze kennis maken met de real world. De studenten werden gevraagd een digitaal ontwerp te maken dat geschikt moest zijn als gordijnstof. Voor de rest kregen ze carte blanche. Bij het maken van de uiteindelijke keuze werd rekening gehouden met de aantrekkelijkheid van het design, maar ook met hoe verkoopbaar het was.

Deze selectie ontwerpen hebben het uiteindelijk gehaald en zullen worden opgenomen in de nieuwe najaarscollectie van aristide. I don’t know about you, maar ik ben helemaal klaar voor een make-over, the home edition.


AnaMaria (La Cambre) & Sansa (KASK).


 Lany (La Cambre) & Janne (KASK).


Ygritte (La Cambre) & Anse (KASK).

As you can see is de collectie heel uiteenlopend & is er voor elk wat wils!

FYI: aristide brengt ook een heel nieuw concept op de markt: Coverique, een hoes voor je IKEA-fauteuil! Zo raak je voor eens en altijd af van dat IKEA-showroom-gevoel. Voor meer informatie surf gewoon naar www.coverique.eu.

Foto's © aristide.

In samenwerking met Lars Lagaisse.

page loaded