Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Red carpet madness op Film Fest Gent

Door Koen op 15.10.2014

Gisteren opende de 41ste editie van het Film Fest Gent. Op het programma: de wereldpremière van ‘The Loft’ en some superduper red carpet moments. Hottie Matthias Schoenaerts had al bevestigd dat hij er niet bij kon zijn, wegens currently shooting in France. A pitty, want Schoenaerts upped the ante en we hadden onze cocktail dress al helemaal afgestemd op zijn kostuum. De 2 Australische actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor onder leiding van regisseur Erik Van Looy en scenarioschrijver Bart De Pauw waren wel present. Voor Van Looy was het ‘thuiskomen’, want 11 jaar geleden opende het Film Fest met ‘De Zaak Alzheimer’. "Dat was de start van mijn internationale carrière." - alsdus Erik Van Looy -

We were looking for fash and the red carpet was ours. All eyes on us en onze lieve Belmodo friends. We zagen Elodie Ouedraogo in een prachtige rok met girlie bow van Avelon en een zwarte body van Wolford. Hubbie Jeroom droeg een zwarte Les Hommes tux (jum!). Little Miss Sunshine, Joy Anna Thielemans, zag er schitterend uit in haar Pinko outfit met pastelgroene mantel (hét it-item voor het najaar) en bestie Moora Vander Veken was looking supercute in her total Maje look. Where Italy meets France. Thanks girls for making us happy. We zagen ook nog Belmodo guest editor ,  Kim Hertogs, in haar superclassy outfit van Christian Wijnants. Belmodo represent!


Ahum, maar we wijken weeral af. Back to the film … De reacties waren wisselend. Het ging van ‘top’ naar ‘way too American’. Wij zijn stiekem wel fier, want het is toch wel cool om zo’n Amerikaanse remake te zien van een Vlaamse kaskraker. Ons advies: go and check for yourself, want ‘The Loft’ speelt vanaf vandaag in alle Vlaamse bioscopen. Ga ook zeker nog eens op de Film Fest Gent website kijken, want met de focus op de Franse film en Fellini en met nog 9 Belgische premières op de planning, belooft het weer een topeditie te worden.

Vergeet ook zeker woensdag 22 oktober niet te blokkeren in je agenda voor onze Belmodo movie night. Sign up en win je duoticket. Het wordt een fashion film night om nooit te vergeten, dus hurry and work your magic on our red carpet. See you all next week in your best ROCK outfit at Kinepolis Gent.

Benieuwd naar alle looks van op de red carpet? Check them out op de Belmodo Facebookpagina!

 

Met de medewerking van Ine De Parade

page loaded