Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brillen waar bloggers dol op zijn

Door Loes op 14.10.2014

Wie mij een beetje goed kent, weet dat ik van nature zo blind ben als een mol. En dat is zacht uitgedrukt. Zonder bril of lenzen zie ik geen hand voor ogen en dat al sinds ik een klein piepkuiken ben. Van een klein rond brilletje met puzzelstukjes op de zijkant tot full time lenzen. It was a long ride.


© Ace and Tate.


© Afterdrk.

Maar nu is het toch tijd voor een volwassen exemplaar op mijn neus. Niet enkel volwassen s.v.p., want dat klinkt zo saai. Klein beetje (heel erg) modieus zou fijn zijn. Maar ook niet té, want een bril moet toch een beetje tijdloos zijn. Zei ik nu echt tijdloos? Ik word nog echt volwassen sie!


© Raspberrynrouge.

© Linda Tol.

Het merk dat op alle neuzen van hipkippen en leuke bloggers lijkt te staan? Ace and Tate! En moet je nu eens wat weten? Die brillen bleken nog eens kei betaalbaar te zijn ook! (Ja ja, nieuwsgierige neus, € 98,-. Ja, echt waar!).


© Girl in Menswear.


© Yokaw Pat.

Maar ik hoor je denken. Loes … een bril … dat moet je wel passen hoor!  Daar hebben ze bij Ace and Tate ook over nagedacht. Het concept? Je kan 4 brillen kiezen op de website en die sturen ze jou op zodat je ze thuis kan passen. Gekozen? Dan sturen ze jouw bril met de juiste sterkte op. For freeeeee! 


© Julie Wijckmans.


© Ace and Tate.

Nog meer goed nieuws! Ze hebben ook zonnebrillen, eventueel op sterkte. De modellen zijn allemaal even timeless als de gewone brillen zelf maar met een moderne swung. Pretty pretty goodies, ik zeg het u! Ohja, en nog een keer benadrukken: ze zijn nog cheap ook! Dit komt omdat ze alles binnenshuis doen en zo de kosten kunnen drukken. Een designer jasje zonder al die duizelingwekkende nullen op het prijskaartje, that’s my cup of tea

Topfoto © Ace and Tate.

page loaded