Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made in Movember

Door Michael op 13.10.2014

Hello Movember! Hello awareness! Het is weer zover, de maand waarop mannen hun snor laten groeien of laten staan om op een originele manier het goede doel te steunen, is in aantocht. Talk about a win-win, gotta love a man with a good ‘stache!

Anyhow, Movember Foundation vraagt aan mannen over de hele wereld om elk jaar in movember (voorheen bekend als november) een snor te laten groeien. Op die manier wil het de gezondheid van mannen een nieuw gezicht geven. Het is bewezen dat mannen lang niet zo gezond zijn als zou kunnen, er is wel improvement sinds de vorige edities, maar het kan altijd beter, isn’t that right?

Volgens de Movember Foundation is de slechtere gezondheid van mannen te wijten aan een gebrek aan bewustzijn & kennis van de gezondheidsproblemen waarmee ze te maken krijgen. Daarnaast hebben mannen de neiging om minder snel actie te ondernemen als ze zich niet helemaal oké voelen. Net zoals mannen nooit de weg willen vragen aan anderen, willen mannen blijkbaar andere problemen ook gewoon zelf oplossen. But sometimes you just got to let people help you.

Don't worry ladies, jullie hebben zeker ook een aandeel in deze campagne. We hebben jullie nodig om je boyfriends aan te sporen tot het laten groeien van een snor. Als jullie zelf een snor kunnen groeien, des te beter natuurlijk!

Je kan je vanaf nu registreren om deel te nemen aan deze geweldige actie via de Movember website en word een Mo Bro of een Mo Sista. Je registratie houdt absoluut geen verplichtingen in, maar zo blijf je wel steeds op de hoogte van alles wat met deze actie te maken heeft. Do it now, don't shave it for later!

Foto's © Movember.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded