Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to dress up for our Belmodo Movie Night

Door Tiany op 13.10.2014

Woensdag 22 oktober staat ongetwijfeld al in rood, roze én fluo aangeduid in je agenda als de dag waarop jullie op onze Belmodo Movie Night aanwezig moet zijn, maar what are you going to wear? Het thema van de avond, as you know, is ROCK. So girls, jump into that closet and start rocking it up!

Voor de ladies die niet zo zeker zijn van hun glamrockgehalte, hebben we deze fabulous styling- en make-uptips.

De rock-look is erg draagbaar en soooo FW2014. Dus geen paniek, je hoeft niet in je kleerkast van 20 jaar geleden te duiken. By the way, hebben wij ook niet liever iets nieuws, ladies? Het beste voorbeeld vinden we bij onze eigenste  Mrs. T. I totally adore her look. Ze combineert rock flawless met een cowgirl-kinda-look (#instalove) en werkt het geheel af met vuurrode high heels van Aperlai. Haar classic Delvaux-bag maakt de look helemaal af. Zo zie je maar dat zo’n klassieker elke look aankan. A winner, for sure.

De look van Kate Moss is ook sooo hot. Een rode lederen broek, een wit oversized hemd en een leopard printed vest: ik heb alvast mijn outfit gekozen! Je kan het ook minimalistisch houden door je white shirt in je zwarte skinny te steken. Kleed af met je boyfriend’s black blazer en you're ready to go. Tip: hoeden zijn hét hoofddeksel voor dit najaar. Dus ga ervoor en scoor die perfecte black hat.

Style up je look met je oudste paar Converse All Stars of met je hoogste paar zwarte lederen boots. Tiany’s friend, Diana Pereira van TheFashionAdroit, is sporting the perfect glamrock boots (en look) op de afgelopen Paris Fashion Week. Copy the look and ROCK! Ga voor een handtas of clutch met studs of een opvallende bronzen, gouden of zilveren afwerking.

En dan hebben we nog hair en make-up. En het hoeft niet allemaal te strak te zitten deze keer (lucky me!). Denk messy, out-of-bed en curly, maar niet overdreden. Kristen Stewart mag er dan wel uitzien alsof ze net uit de douche is gestapt, ze is wat ons betreft helemaal ready voor onze Belmodo Movie Night. wat make-up betreft, ga je voor zwart, grijs of donkerblauw. Kies voor nude lips en leg de focus volledig op de ogen om de juiste look te creëren. Eyeliner in de aanslag! Toch niet zo behendig met die zwarte oogschaduw? No worries, de make-up artists van BE Creative Make Up geven je graag de juiste look. Ze voorzien een professioneel team en een volledige BE-corner, dus no excuses. We will rock you!

Nu enkel nog die tickets winnen! Good luck ladies, want je wil er echt wel bij zijn. Belmodo, Nick Cave en zijn ’20,000 Days on Earth’, tasty foods & drinks en goed gezelschap. It is going to be a fabulous evening.

page loaded