Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE Fashion: Weg selfie, hier komt de groupfie!

Door Lien op 09.10.2014

Move over selfie, want het is meer dan hoog tijd geworden voor iets nieuws. En dan denkt WE Fashion spontaan aan ... de groupfie! Geen "look at me, look at me" meer, want dat is zoooooo 2013 ... Team work makes the dream work, oh yeah!

Onder het motto "WE get together", nodigde WE Fashion ons uit in Amsterdam voor een avondje vol fashion, fun and a lòt of goodlooking people! Positieve vibes all around, maar dat had je al wel in het snotje, zeker?De avond werd opgefleurd door de Amsterdamse rapper Akwasi, die een intrigerende monoloog voerde over hoe "wij het nieuwe ik is, en groupies de nieuwe selfies", en internationaal bekende DJ Vic Crezée. Party, party, boo!
Rapper Akwasi (foto boven) & topDJ Vic Crezée (foto onder).

De nieuwe "WE get together"-campagne van WE draait volop om vriendschap en het creëren van mooie herinneringen en onvergetelijke momenten. Wie beter om jou daarin bij te staan dan WE Fashion, denk ik dan?

Deze winter kan je dan ook bij WE terecht voor cosy knits, fashionable jumpsuits en stoere basics. Maar ook je beste party outfits scoor je bij WE. Denk: kwalitatieve stoffen, een combinatie van goeie texturen en geweldige snits. Love it!

De WE wintercollectie 2014 vind je vanaf maandag 13 oktober (bijnaaaa) in de WE Fashion winkels en voor de lazy shoppers onder ons ook gewoon op de WE webshop! Handig!

Great things happen when we get together, you're damn right! En dat is meteen een mooie afsluiter voor dit artikel, vind je niet? Now go out there & spread the love!

Foto's via © Dennis Branko Photography & WE Fashion.

page loaded