Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julia Restoin Roitfeld regisseert voor Stuart Weitzman

Door Astrid op 06.10.2014

Soms lijkt het alsof iedereen tegenwoordig een kortfilm maakt. Ook Julia Restoin Roitfeld heeft plots blijkbaar een break nodig van al dat modelling en being pretty en besloot zich dan maar te smijten op iets nieuws: regisseren!

Voor het shoenenlabel Stuart Weitzman maakte de Franse socialite de kortfilm ‘Rock Roll Ride’. Natuurlijk hebben it-girls tientallen famous friends die ook af en toe nog iets ander moeten doen dan zich laten fotograferen en ook die doen mee in de film. Modellen Poppy Delevigne en Dylan Penn - yep dochter van - spelen de hoofdrollen. 

De kortfilm is alles wat je van een fashion film verwacht: pretty it-girls, slow motion beelden in zacht licht, beetje Lana Del Rey op de achtergrond, ... You get the idea!

Ik was blijkbaar niet helemaal in de juiste mood voor deze video, want zo speciaal vind ik hem nu eerlijk gezegd niet #ohnoshedidnt. Sorry, ik had gewoon net iets edgier verwacht van de dochter van Carine Roitfeld.

Voor wie al dat zeemzoete een beetje te veel is, is er gelukkig nog de Fashion Film met Lizzy Caplan. Matthew Frost maakte deze spot voor fashionlabel Viva Vena! en steekt een beetje de draak met films zoals die van miss Roitfeld:

Af en toe eens lachen mag ook, niet?

Foto's © Vogue Italia.

page loaded