Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton lanceert magazine

Door Kim op 03.10.2014

We mogen ons wel bevinden in het digitale tijdperk, steeds meer merken lijken tegenwoordig terug te grijpen naar het papier. Ook Louis Vuitton doet mee aan deze trend en lanceert een nieuw tweejaarlijks magazine: The Book. Qua titel komen ze hier wel enigszins mee in het vaarwater van enkele andere fashion favorites (denk: VOGUE: the book - wel degelijk een boek - of het magazine CR Fashion Book), maar het blijkt nu eenmaal hip te zijn om je magazine naar een lijvig literair exemplaar te vernoemen.

The Book by Louis Vuitton is echter niet bedoeld voor het massapubliek, maar zal gratis verstuurd worden naar goede klanten van het modehuis. De 1ste editie, waar Charlotte Gainsbourg te zien is op de cover, verschijnt in oktober.

Verder zorgde fashion fotograaf Peter Lindbergh voor beelden van de de mannencollectie in Ijsland en is er ook een interview met actrice Catherine Deneuve terug te vinden in The Book #1.


 

Foto's © Louis Vuitton.

page loaded