Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo movie night at Film Fest Gent

Door Koen op 03.10.2014

Grab your agendas, want nog heel even en Film Fest Gent gaat van start. Naast een dagje shoppen, doen we niets liever dan ons te laten meeslepen met een geweldig verhaal. En we know you do too, dus host Belmodo haar eigen movie night tijdens Film Fest Gent. And you are invited!

Wie is je movie date voor de avond? Hij is frontman van The Bad Seeds en heeft Kylie Minogue on speed dial. Meet Nick Cave! Niet alleen is hij een steengoede muzikant, maar ook een cultuuricoon die als geen ander weet om elke keer weer te innoveren.


 

De rockumentary 20,000 Days on Earth neemt je mee in een fictieve dag in het leven van living legend Nick Cave. Geen typische documentaire die anekdotes of belangrijke gebeurtenissen vertelt, maar wel een hallucinante mix van feiten, fictie en fantasie.

“This day is both more real and less real, more true and less true, more interesting and less interesting than my actual day, depending on how you look at it.” - aldus Nick Cave -

Zo duikt Cave op zijn 20.000ste dag van zijn leven in zijn archief, heeft hij een sessie bij zijn psychotherapeut en ontmoet hij oude vrienden zoals de acteur Ray Winstone, popster Kylie Minogue - met wie hij het nummer Where the Wild Roses Grow maakte in de jaren ‘90 - en bandleden Blixa Bargeld en Warren Ellis.

“During the archive section, I just sat there for a couple of days and looked at photos and talked about them and largely forgot about the cameras and you can see that in the relaxed nature of these scenes.” - dixit Cave -

Tja, een autoritje met Kylie, wie zou dat nu niet zien zitten? Gelukkig kan je er toch een beetje van proeven, want Belmodo geeft jou de unieke kans om als eerste tijdens Film Fest Gent deze fantastische film te zien! Kom op woensdag 22 oktober 2014 meegenieten samen met de Belmodo addicts en wie weet delen we wel samen een pakje popcorn. Bovendien wordt de avond afgesloten met een exclusieve receptie, waarbij je op een heerlijk hapje en drankje wordt getrakteerd door yours truly

Hou een oogje in het zeil, want binnenkort kan je op Belmodo meespelen met de wedstrijd om tickets voor de Belmodo Movie Night te winnen en onthullen we nog meer van deze niet te missen avond. Good luck sweeties!

Foto's © 20,000 Days on Earth

page loaded