Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zalando Blogger Awards: The nominees!

Door Michael op 02.10.2014

Excitement news alert! Na de succesvolle Zalando Blogger Award edities in Nederland en Duitsland worden op donderdag 16 oktober de Zalando Blogger Awards nu ook uitgereikt in ons Belgenlandje. Antwerpen is the place where all this magic will happen. Hurray for the Belgians!

Tijdens de Zalando Blogger Awards 2014 worden er 3 awards uitgereikt; de Jury Award, de Newcomer Award en de People’s choice Award. Een fameuze modejury, bestaande uit Yara Michels (www.chapterfriday.com), de 1ste Nederlandse fashionblogster die internationale bekendheid genoot, Michaël Schockaert, content manager bij Belmodo en Judith Surusiay, Zalando fashion PR Manager, is op zoek gegaan naar de beste, creatiefste en de meest fashionable bloggers van België. Na heel wat blogs afgeschuimd te hebben, zijn deze fahion peeps tot een selectie van de beste kandidaten gekomen voor de Jury Awards en de Newcomer Awards. Aangezien de People’s choice Award een publieksprijs is, kwam er voor deze stemming geen modejury aan te pas. Voor deze award kon menig bloglezer hun favoriete blogger een hart onder de riem steken door op hem of haar een stem uit te brengen via de website van Zalando. 'Cause we do feel a lot of love for them!

Na een online stemmingsronde en een 1ste evaluatie door een modejury zijn nu alle genomineerden bekend! Ik houd je niet langer in spanning. Ladies and gents, these are the nominees! Voor de Jury Award werden de bloggers van My fashion blog, Polienne, Fashionata en The Merrymakers geselecteerd. Door hun jarenlange ervaring in de blogging business zouden zij niet meer kunnen gemist worden in de browsing feed van blog lovers. Voor de Newcomer Award, een award die zal uitgereikt worden aan een blog die nog in de kinderschoenen staat en nog geen 2 jaar oud is zijn de genomineerden The Blondes, Enfacedl, Rebelleblog en Les Folies des XX. Voor de People Choice Award heeft het grote publiek gekozen voor Drink & Lipstick, Teacups & Dresses, Bible of Fashion en The Fashion Panda

Are you dying to know wie de winnaars zijn? Dan zal je nog even op je tanden moeten bijten tot donderdag 16 oktober! Not long now…

It’s for sure: Zalando is hotter than ever. Naast de Zalando Blogger Awards is Zalando van plan om heel België te veroveren. How? Met behulp van hun Experience Box, een tijdelijke pop-upstand, die doorheen Namen, Mechelen en Brussel reist om de consument te informeren over het online shopping concept van Zalando én om hen via professional styling advice te inspirereren over de laatste trends. De Experience Box wordt the place to be, met een photoboot, die zorgt voor leuke interactieve momentjes, en winacties, die voornamelijk via de social media worden gehouden. 

Je kan de Zalando Experience Box spotten in de Rue de l’Ange 46 in Namen op vrijdag 3 oktober, in de Nieuwstraat 76 in Brussel op zaterdag 4 oktober én in de Ijzerenlaan 23 in Mechelen op vrijdag 10 oktober

Jep, Zalando is bringing it bigtime! But I like… 

Foto's © Zalando, Ruelala, Boza.

Met Medewerking van Charlotte De Vidts.

page loaded