Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenzo x Evian

Door Kim op 01.10.2014

Designer stuff you can afford? Het bestaat wel degelijk, en staat binnenkort zelfs in je koelkast. Kenzo gaat namelijk samenwerken met Evian, en is daarmee zowat het 8ste modemerk die z'n interpretatie aan de fles geeft. 

Voordien ontwierpen o.a. Elie Saab, Diane von Furstenberg, Issey Miyake en Paul Smith al voor Evian. De samenwerking tussen Kenzo x Evian werd bekend gemaakt tijdens de Kenzo show op Paris Fashion Week, waar beelden van bergtoppen en de zee geprojecteerd werden. Chief executive officer bij Kenzo, Eric Maréchalle, bevestigde ook de samenwerking.

 

 

Benieuwd hoe de flessen eruit zullen zien? Check it out in de video hierboven!

Foto's © Kenzo.

page loaded