Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vlog to watch: HeyClaire

Door Angelique op 30.09.2014

Confession: ik heb een aantal serious girl crushes. 1 daarvan is ongetwijfeld Claire Marshall van HeyClaire, een vlog die ik wekelijks religieus volg! Daar post ze filmpjes over make-up looks, haar favo producten, de fabulous events waar ze heen gaat en nog veel meer!

Miss Claire woont in LA met haar kat Bruce, die je geregeld ook in haar video's zal tegenkomen. Als make-upartieste geeft ze goede tips over make-up-do's & dont's, en geeft ze vaak product reviews. Ook krijg je vaak een fragment uit haar dagelijks leven te zien, want ze gaat elke dag met haar camera op pad --denk music gigs, rondhangen met vrienden en random tripjes.

I

¨Persoonlijk kijk ik ook graag naar de vlogs van HeyClaire omdat haar muziekkeuze helemaal mijn ding is en ze altijd leuke effectjes in haar filmpjes steekt. Claire ziet er ook wat alternatiever uit en haar tattoos zijn werkelijk ah-ma-zing! HeyClaire doet ook vaak meet-ups, maar jammer genoeg enkel in de Verenigde Staten. Wil je toch eens met haar kennismaken, ga dan zeker eens een kijkje nemen op haar YouTube-kanaal, blog, Facebook, Twitter of Instagram. Haar pics zijn trouwens ook de moeite! 

 

De trailer voor het YouTube-kanaal van HeyClaire.

Foto's © HeyClaire.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded