Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Snuisteren op de markt

Door Koen op 30.09.2014

Zondag is de dag om al de dingen te doen waar je ECHT zin in hebt! Lang uitslapen en dan nog langer aan de ontbijttafel zitten, met verse pistolets en koffiekoeken en natuurlijk familie of vrienden. Bij ons thuis rekken we het vaak tot de middag. Dan wordt het wel hoog tijd om een uitstapje te doen. Op zondag zijn er 2 opties om een gezellig tripje te doen: een museumpje in de winter of als het zonnetje schijnt een fleurig marktje! Farmers markets, flea-markets, vintage markets, I love them all. Altijd gezellige, kleurige, geurige bedoeningen die markten.

Een go-to marktje dat je niet mag missen is handgeMa(r)kt, mark your agenda op zondag 12 oktober 2014 want de markt vindt maar 1 keer per jaar plaats! Het is ondertussen al de 6de editie van handgeMa(r)kt dat in 2012 starte in het kleinste zaaltje van C-mine in Genk en uitgroeide tot een bruisend event met een groot en gevarieerd aanbod. Je vindt er kwalitatieve, betaalbare en handgemaakte producten. Op deze 6de editie worden er een 45-tal talentvolle ontwerpers naar voren geschoven.

Zoek je een origineel juweeltje, stuk keramiek, kinderkleding, viltwerk of interieurstuk dan moet je zondag 12 oktober richting Genk! Maak er zeker een dagtrip van want de gerenoveerde C-mine is absoluut een sfeervolle locatie!

HandgeMa(r)kt van 10:00 tot 18:00 op zondag 12 oktober 2014 in compressorenhal in C-mine, Genk.

PS: Gratis inkom en kinderanimatie.

Fotos © handgeMa(r)kt

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded