Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to prep for the Belmodo Fashion Days

Door Tiany op 30.09.2014

Het is bijna zover, de Belmodo Fashion days komen eraan! If we could only make time go faster. Net zoals bij je verjaardag, kijken we al maanden uit naar D-day - vanaf heden dus BF-days. De days waar we designer goodies voor een prijsje kunnen scoren. Zo hoeven we ons toch wat minder schuldig te voelen, wanneer we onze laatste cent uitgeven aan een paar Dries van Noten schoenen. But hey, we’re only human!

Anyhow, we kunnen deze tijd van ongeduldig wachten maar beter goed gebruiken om ons voor te bereiden. Je kan alvast beginnen met het uitkuisen van je kleerkast, want je zal die extra plaats zeker kunnen gebruiken. Bovendien kan je een eigen closet sale houden, that way you got more to spend later! Talk about some clever thinking.

Je kan eveneens alvast nadenken welke outfit je zal aandoen, niet te veel laagjes of kleren met 1000 knopen. Ook flats zijn een must, want je zal van de ene designer naar de andere moeten hoppen. Talk about a workout!

Stippel je route goed uit, maar geen paniek, de Belmodo Fashion days-page is here to assist you. Van de beste shop outfit tot leuke restaurantjes in de buurt. Stay tuned for more!

Met medewerking van Lars Lagaisse.

Foto's © Tumblr.

page loaded