Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vlog to watch: Foodgloss

Door Michael op 28.09.2014

We kunnen niet genoeg krijgen van alle beauty en fashion vlogs, maar af en toe is het toch eens leuk om een andere soort vlog te bekijken. Als liefhebber van de kookkunst is de volgende vlog echt mijn cup of tea! Foodgloss is een videoblog waar food lover Frances Lichtenberg allerlei filmpjes uploadt van leuke en gemakkelijke gerechtjes.

Frances bouwt haar filmpjes vlot op, en je kan zonder problemen samen met haar meekoken terwijl je naar de vlogs kijkt! Haar gerechten gaan van dessertjes en tussendoortjes tot healthy food. Ideaal dus om inspiratie op te doen voor family dinners of voor als je vrienden op bezoek! 

Het leuke aan Frances is dat ze na het koken ook altijd even haar eigen gerechtje proeft, om even zeker te weten dat het wel degelijk smaakt -- en dat doet het ookaltijd ! I couldn't help but notice dat haar nagels ook altijd perfect gemanicuurd zijn en dat haar make-up absolutely flawless is, wat het nóg leuker maakt om naar haar filmpjes te kijken! 

Dus als je voortaan een leuk receptje nodig hebt, kan je eens een kijkje nemen op de YouTube-pagina van Foodgloss! Je kan Frances ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram! Happy cooking y'all!

Foto's © Foodgloss.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded