Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Selfie-lessen met Kirsten Dunst

Door Astrid op 27.09.2014

Een goede selfie nemen is een kunst op zich. Vraag maar aan Kim Kardashian, die schreef er zelfs een volledig boek over! Toch heeft niet iedereen het zo begrepen op die hele selfie-cultuur. Kirsten Dunst bijvoorbeeld.

In de kortfilm Aspirational van Matthew Frost speelt Dunst - 1 of my all-time favourite girl crushes by the way - gewoon zichzelf. De film werd gemaakt voor Vs. Magazine en wil vooral social-media-obsessed culture en de manier waarop wij met elkaar omgaan aankaarten. Not your typical fashion film, right?


Cute hairdo by the way!

De kortfilm heeft nogal een satirische angle. 2 chicks stoppen met hun wagen en vragen onmiddellijk aan Kirsten Dunst of ze een selfie mogen nemen met haar. En daar draait het ook alleen maar om. Als Dunst achteraf vraagt of ze misschien nog iets willen vragen, is het enige wat de meisjes kunnen bedenken: "Can you tag me?".

Beetje gênant, pijnlijk en misschien zelfs wel herkenbaar, niet? Les uit dit is duidelijk filmpje:

“Next time you take a selfie with your favorite star, think twice - unlike the girls in this film.” - Vs. Magazine -

Foto’s © Vimeo Matthew Frost.

page loaded