Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Jazzy Triple Collab!

Door Koen op 27.09.2014

Driedubbele collab joy! It will definitely be the season to be jolly want voor de H&M Holiday Campagne brengt het Zweedse label een televisiespot uit met supersterren. Dit seizoen zullen Lady Gaga en Tony Bennett de H&M holiday joy verspreiden! In 2013 was het nog de beurt aan Doutzen Kroes, Liu Wen en Christy Turlington, maar nu zijn alle ogen dus gericht op Gaga en Bennett. Sinds 23 september ligt hun album Cheek to Cheek in de rekken. Maar misschien vraag je je nu af wat dit onverwachte duo samenbrengt?

Tony Bennett heeft al een hele geschiedenis in de music business achter de rug. Daar zijn de 17 grammy's op zijn kast het bewijs van. Kortom: een echte class-act, en de laatste crooner van de gouden generatie waar ook Frank Sinatra en Dean Martin deel van uitmaakten.

Lady Gaga is dan weer ...  uhm ... completely something else. Momenteel doet ze haar ding met haar artRave: ARTPOP Ball Tour. We hebben al veel van haar gezien, en ook als iedereen denkt dat we nu toch werkelijk ALLES hebben gezien, weet ze ons telkens weer te verrassen met een nieuwe edgy angle die ons onze wenkbrauwen doet fronsen. Suprises alom, maar op 1 ding kan je bij Lady Gaga altijd rekenen: ze slaat steeds een brug tussen muziek en mode. Ze is niet voor niets uitgegroeid tot een waar fashion icon. In november 2013 opende ze al de nieuwe H&M flagship store op Times Square.

De link tussen H&M en Lady Gaga mag dan wel crystal clear zijn, maar hoe hebben Lady Gaga en Tony Bennett elkaar nu gevonden? Wel, de 2 delen een oprechte liefde voor jazzmuziek! That explains a lot!  Onvoorspelbare jazznoten zorgen wel vaker voor onverwachte akkoorden met een fantastisch resultaat. Wij kijken al reikhalzend uit naar de extralange versie van de spot, die in november verschijnt op hm.com

Foto's © ladygagnow, instagramLadyGaga, celebritystyle.gallery, digitalspy.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded