Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discovering London with Jaguar

Door Michael op 25.09.2014

Vroom vroom. Als er 1 automerk is dat mijn hart wist te veroveren, dan is het Jaguar. Nu het nieuwe XE-model is gelanceerd, is het official & zweer ik eeuwig trouw te blijven aan deze bad boy.

De ab fab lanceringscampagne FEEL XE van deze unieke sports car vond plaats in London town en om de essentie van deze Britse creativiteit & innovatie samen te vatten, doet Jaguar beroep op Forward Thinkers in muziekfilmdesign en ondernemerschap. Stuk voor stuk strong personalities die de nieuwe XE wagen het best vertegenwoordigen. En als er maar een vleugje fashion of lifestyle te bespeuren valt, dan reppen we ons naar Londen.


Zo schreef o.a. singer/songwriter Emeli Sandé het nummer “Feels Like”, speciaal voor de Feel XE-campagne en heeft Stella McCartney een hele reeks luxeuze Jaguars aangekleed met haar opvallende superheldenprint uit haar SS15 collectie. De fabulous cars zullen rondtoeren in the city of love op maandag 29 september tijdens Paris Fashion Week, net een week voor de show van Stella McCartney zelf.

Exhilaration was het codewoord voor een ongelooflijk bruisend avond vol entertainment én klinkende namen. Jaguar zet de puntjes op de I met een musical play met in de hoofdrol de crème de la crème rechtstreeks uit the West End. Onderwerp van de musical was de ongelooflijke geschiedenis van het automerk. Never boring kreeg de musical cast versterking van o.a. Emeli SandéEliza Doolittle én de Kaiser Chiefs. Yep, Jaguar deed het met een knal.

Pittig detail, de musical kreeg maar 1 opvoering. Volledig exclusief geschreven voor deze avond. Nog niet overtuigd? Naast Jaguar the musical, werden de belangrijkste gebouwen langs de Thames volledig Jaguar rood gekleurd, vlogen er 3 straaljagers over de fabriek nét toen de arbeiders XE samen vormden, mocht de brand new car bengelend aan een helicopter over Londen vliegen én gaf Emeli Sandé nog een spetterend concert op een drijvend vlot op de Thames. What? Indeed.Een lanceringsfeest als deze rijmt perfect met een rode loper moment. Tekenden present waren o.a. Stella McCartney, Emeli Sandé, Eliza Doolittle, Kaiser Chiefs, José Mourinho, Paloma Faith, Laura Withmore, Damian Lewis, Eva Herzigova & David Gandy.In ons eigen Belgenlandje zijn het de eigenaars van het hippe Wasbar-concept & de avant-gardistische modeontwerper Jean-Paul Lespagnard die uiting zullen geven aan het concept Exhilaration, waar Jaguar XE voor staat.

Yuri & Dries van Wasbar zullen in het voorjaar 2015 samen met Jaguar verschillende XE Sessions organiseren over ‘Vooruitstrevend Ondernemen’ voor Belgische ondernemers & op zondag 28 september stelt ook de de Belgische ontwerper en Forward Thinker Jean-Paul Lespagnard zijn nieuwste modecreaties voor in Parijs. Ook Lespagnard zal zich laten inspireren door de XE en zal een exclusief Jaguar XE-accessoire creëren dat in januari zal worden voorgesteld. We can’t wait to see it!

Hou bovendien Belmodo in de gaten want Jean-Paul Lespagnard deelt binnenkort z'n nieuwste hotspots uit Londen! One Forward Thinker he is. We adore!

Foto's © Jaguar
Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded