Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blowing television wide open!

Door Koen op 19.09.2014

Voelde je de aarde eventjes beven vandaag? Well that's Netflix blowing the Belgian television scene wide open! Want vanaf vandaag 19 september 2014 is 's werelds grootste internettelevisie netwerk ook beschikbaar in België. Weet je wat dat betekent sweeties? Hoera couch-patato time! En daarnaast  betekent dit ook exclusieve toegang tot titels die nog niet eerder werden uitgezonden in België.

Waarschijnlijk ben je al wel hungry for a membership, toch even opsommen wat Netflix allemaal te bieden heeft. If you join the club (of 50 million members) kan je series en films bekijken wanneer, hoe en waar je wil via naadloze, directe toegang op tv's, tablets, smartphones, gameconsoles en computers. 

 

"We zijn erg trots dat we en nieuwe manier van TV kijken naar België kunnen brengen." - aldus Reed Hastings, medeoprichter en CEO van Netflix -

Gedaan met streamen en downloaden (Piraterij is een misdrijf!) voor € 7,99 per maand liggen de volledige seizoenen van Netflix original-series, zoals House of Cards ('nough said, I can stop right here, no?) Orange is The New Black, Hemlock Grove, Marco Polo en Bojack Horseman volledig voor jou klaar. Ook  de complete seizoenen van Fargo, From Dusk Till Dawn, Breaking Bad, Dexter, Pretty Little Liars, Suits, Sherlock and many more are yours to watch. Binnen de 1000-den uren entertainment die beschikbaar zijn op Netflix in België, vind je ook Hollywoodfilms, onafhankelijke films en lokale titels. 

That's all folks, dus bye bye reclame, hello Netflix!

Foto's © Netflix.

Met medwerking van Isabelle Leempoels.

page loaded