Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HUAWEI x KRSJT

Door Bieke op 18.09.2014

Vergeet de iPhone 6, er is een veel exclusievere, modieuzere en goedkopere smartphone which we want now! Wait, what? Welk toestel doet die iPhone-eigenaars dan wel green with envy uitslaan? Het is de Huawei Ascend P7, maar niet gewoon het standaard model, nee de versie die ontworpen werd door de fabulous ladies van KRSJT! Huawei ken je al wel, onder het motto 'Make it Possible' werden de 1ste Huawei smartphones in 2013 op de Belgische markt gelanceerd. Als KRSJT nog niet op je fashion-radar verschenen is, dan wel ... it should have.

Het innovatieve label van de 2 La Cambre studenten Erika Schillebeeckx en Justine de Moriamé brengt paradoxen en contrasten samen. Strakke en klerikale gewaden combineren de ontwerpsters effortless met psychedelische elementen. Ondertussen is het KRSJT team al wat aangegroeid en houden ze zich met vanalles en nog wat bezig, zolang het maar creatief en innovatief is!

"From the unexpected symbiosis of its elements comes KRJST." - aldus KRJST -

De samenwerking tussen Huawei en KRSJT is gegroeid uit hun gemeenschappelijke drang naar innovatie, zo kon het artisanale werk van KRSJT omgezet worden naar de technologie van Huawei. Het resultaat is een elegant design geïnspireerd op westerse en oosterse culturen en vooral "New Orleans"-vibes. De cover van de Huawei Ascend P7 wordt gesierd door een stijlvolle, subtiele gravering van een man of vrouw op een zwarte achtergrond. Toch ook even stilstaan bij het design van de Ascend P7 zelf, dit is de dunste 4G smartphone op de markt, amper 6,5 mm, hola pola! 

Op het kleurrijke openingsscherm vind je de typische kleurrijke KRJST prints. Kan je niet wachten om te bellen in style? All good things are worth an effort, er zijn maar 30 exemplaren van dit exclusieve toestel te verkrijgen en je kan dit collectors item voor € 499,- enkel bij Hunting and collecting in Brussel krijgen. Haast je dus maar head over heels naar Brussel!

Foto's © Huawei.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded