Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s go to New York

Door Tiany op 17.09.2014


© Pintrest.

I’m in an Empire State of mind! Waaaant, ik kan niet zonder New York! De stad van Sex and The City, van Gossip Girl én van de Fashion Weeks.

The Big Apple is addictive. Toen ik de eerste keer voet aan wal zette op mijn 14, was ik verkocht. Sindsdien kom ik elk jaar 2 keer tijdens Fashion Week naar New York, de coolste plek op aarde. Nergens is mode zo prominent aanwezig dan daar. Fashionista’s stromen door de straten, op elke hoek staat een fotograaf en voor je het weet kan je niet meer zonder. These streets will make you feel brand new!

En goed nieuws voor all you shopaholics. Met Brussels Airlines – de Belgische nationale vliegtuigmaatschappij – vlieg je fashionably on time naar New York. Geen lange wachttijden tijdens een transfer of ongemakkelijke zetels. Bij Brussels Airlines moet je niet kiezen tussen comfort en prijs. They go the extra smile!

Elke dag vertrekt er vanuit Brussel om 10:20 een rechtstreekse vlucht naar fashion destination number 1: New York. In 8 uur en 45 minuten ben je vanuit Zaventem in JFK airport. De fashion experience start al vanaf het moment dat je de gigantische Airbus A330 betreedt. De knappe stewards en pretty stewardessen gaan volledig in vuurrode jurkjes van Belgisch modemerk xandres gekleed. Een duidelijke terugblik op de glamoureuze tijden in de geschiedenis van de luchtvaart. Feels like you’re in an episode of Pan Am!

When in New York …

You must shop! Oké toegegeven, een top 5 8 shops kiezen is moeilijk. Naast de waanzinnig grote department stores vol fashion galore als Saks 5th Avenue, Bergdorf Goodman, Barneys en Bloomingdales, moet je ook zeker langs hippe shops als Jeffrey, Kirna Zabete, FivestoryNY en Opening Ceremony. Met ab fab designers zijn er vaak ook mind-blowing prices, maar window shopping is soms even leuk.

You must (m)eat! Laat je smaakpapillen helemaal dol slaan op Chelsea Market waar je de ene na de andere overheerlijke snack kan vinden. When in America, kan je niet anders dan een goede oldskool burger eten bij Burger Joint @ Le Parker. Eten in een coole vintage backdrop doe je bij Colonie downtown in Brooklyn. De broedplaats van jummiee food in New York is Meatpacking District. Ga daar zeker eens langs bij Spice Market.

Zo’n fashion journey kan wel een kleine attack op je portemonnée betekenen. Zeker als je houdt van een beetje extra luxe. Gelukkig kan veel vliegen met Brussels Airlines je ook iets opbrengen!

Het verzamelen van air miles is een kleine obsessie van me geworden. Hoe meer air miles, hoe makkelijker je een upgrade krijgt naar die hemelse Brussels Airlines business. Champagne, fancy food, Belgische chocolaatjes én een stoel die volledig kan worden platgelegd. Zo kan je ook een schoonheidsslaapje op je vlucht houden. Het enige wat je nodig hebt is een Miles & More Star Alliance card & start saving those air miles my dears.


© Brussels Airlines. 

Heb je tijdens het lezen van dit artikel ook zo’n zin gekregen in een tripje én staat jouw koffer stiekem al half ingepakt? Surf vliegensvlug naar de website van Brussels Airlines en boek jouw shopping adventure naar New York. Al vanaf € 515,- vlieg je rechtstreeks naar de most fashionable place on earth.

Feeling lucky? Waag je kans en speel mee met de Belmodo wedstrijd Win & vlieg met Brussels Airlines naar New York!

Have big (Apple) fun darlings!

page loaded