Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gezonde Instagrams to follow

Door Koen op 16.09.2014

Op restaurant even een foto nemen van ons gerecht alvorens we er onze tanden in zetten … sounds familiar. Nu Instagram al een hele tijd bestaat, vinden we hoe langer hoe minder mensen die geen account hebben. Sommigen posten selfies, anderen posten accessoires en er zijn er ook die een voorliefde hebben voor healthy food. Als je op zoek bent naar inspiratie over gezonde voeding, dan zijn onderstaande Instagram-accounts to follow!

Gezondheidscoach Sarah B. post bijna dagelijks foto’s van gezonde gerechten op haar Instagram mynewroots. Op die manier wil ze mensen inspireren en hen in goede balans brengen.

Healing_belle wil mensen geen totally different voedingspatroon aanleren, maar focust op basisvoeding zoals groenten en fruit. Diëten is zeker geen must, maar een evenwichtige voeding des te meer. De Instagram geeft je daily inspiration.

Deliciouslyella instagramt dagelijks over healthy food. Ook healthy juices komen vaak aan bod, and believe us, die zien er zeker niet slecht uit. Er is ook een Deliciously Ella app: sounds interesting, gotta try it. Elke dag een gezond recept? Check!

Totally crazy about plant-based food? Dan is livegreenhealthy een Instagram die je niet mag skippen. Almost every day kan je er terecht om nieuwe ideeën op te doen.

Iquitsugar spreekt boekdelen: no guilty pleasures for you! Elke dag checken als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, de laatste updates en recepten. Alles om die suikers uit ons lijf te bannen!

Welk gezicht schuilt er achter nutritionstripped? A very nice one, maar dat doet er niet toe. De diëtiste en wellness coach McKel toont je hoe lekker gezond eten kan zijn. En dat met simpele gerechten, no worries dus als je geen geboren keukenprinses bent.

En ook op thehealthypsychologist vind je inspiratie om gezond te eten, that’s no surprise. Achter die Instagram schuilt een psychologe die ook gezondheidscoach is. Je vindt er gezonde voeding als glutenvrije gerechten, raw food, salades and much more.

Let's try this!

Foto's © Instagram thehealthypsychologist, nutritionstripped, Iquitsugar, livegreenhealthy, Deliciouslyella, Healing_belle, mynewroots.

page loaded