Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hartverwarmend: LN|Knits Winter Store

Door Bieke op 13.09.2014

De Antwerpse Nationalestraat is alweer een hippe pop-upstore rijker. Ex-Belmodo-guest-editor Ellen Kegels heeft er namelijk net haar LN|Knits Winter Store geopend. In deze trendy pop-upstore kan je de komende 5 maanden terecht voor comfy, handgebreide truien, sjaals, mutsjes en andere accessoires in pure baby-alpacawol. Perfect om de toekomstige winterkou te trotseren!

In de LN|Knits Winter Store vind je LN|Beanies, een knitwear-collectie van 100% Belgische makelij. De breisels worden volledig met de hand gemaakt door een team Belgische omaatjes.

Verder vind je er ook het fairtradezusje van LN|Beanies, LN|Andes. De handgebreide knitwear van LN|Andes wordt gemaakt in Ayacucho, Peru, door jonge alleenstaande moeders en schattige oude dametjes. Het breiwerk schenkt hen goede werkomstandigheden, een eerlijk loon en een waardig bestaan. Kortom: stijlvolle wollen basics met een hartverwarmend verhaal, just our cup of tea!


Ben je een echte DIY-girl en ga je liever zelf aan de slag? Dan vind je bij LN|Knits ook DIY-boeken met allerlei brei- en haaktechnieken en -patronen voor een winter vol breiplezier. Ook de zijdezachte baby-alpacawol kan je in de winkel scoren in allerlei kleuren.   


Stijl, comfort én sociaal engagement all in one? Wij weten wat we de komende winter zullen dragen!

LN| KNITS Winter Store, Nationalestraat 79, 2000 Antwerpen 
Tot en met februari 2015 open van woensdag t.e.m. zaterdag, van 11:00 tot 18:00.

Foto’s © Griet Hendrickx.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded