Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Oscar and the wolf

Door Koen op 12.09.2014


Ik heb al een paar alternatievere pop/rock-bandjes op mijn must-see lijstje staan en vanaf nu kan ik er 1'tje aan toevoegen! Oscar and the Wolf is een Belgische dreamy popgroep waar we trots op mogen zijn. De groep bestaat uit zanger Max Colombie en andere bandleden Ozan Bozdag, Kris Verhelst, Roland Spooren, Claudio Arduini en Jasper Bullynck, die samen een knap staaltje muziekwerk produceren!


De groep bestaat al een tijdje maar is gaining popularity! Zo stonden ze op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands (NL) en zijn hun optredens in de AB, Vooruit en Het Depot volledig uitverkocht. Naast het produceren van ongelooflijk meeslepenede muziek, weten ze ook wat fashion is en staan ze altijd fabulous on stage! En daar houdt Belmodo natuurlijk van! 

Oscar and the Wolf - Princes

Frontman Max is het boegbeeld voor zijn band en loopt er steeds heel stylish bij. Zijn stijl is relaxed en toch polished. Hij is niet bang om kleuren en prints te combineren en zwiert al graag eens een statement piece in zijn outfit. Balanced nonchalance, we love it


Dat de leden van Oscar and the Wolf niet vies zijn van mode kan je niet enkel in hun kledingstijl zien. In 2013 maakte de band de soundtrack voor de FW collectie van Black Balloon, waar een filmpje bijhoordt dat zeker nog eens de moeite waard is om te bekijken! 

Foto's © Oscar and the Wolf.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded