Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Richie Hawtin @ the Raf Simons Pop-up

Door Koen op 12.09.2014

Raf Simons heeft ondertussen, rightfully so, voor fashion devotees de godenstatus bereikt! Op alle vlakken blinkt de Belgische mode-wonder-boy uit! Hij levert keer op keer spectaculaire collecties af bij Dior, daarnaast doet hij al 10 jaar lang collabs met Fred Perry en ook bij Adidas kun je schoenen met de Raf Simons-touch vinden. Alsof het allemaal een piece of cake is, ontwerpt hij ook zijn eigen fantastische label.

Ondanks de massa projecten waar de topdesigner mee bezig is, krijgt elke Simons-baby zijn onverdeelde aandacht. Zo opende hij op vrijdag 5 september de Raf Simons pop-up store in Antwerpen: In The Name Of. De gigantische ruimte is de fysieke opvolger van de online concept store inthenameof, waar limited items van de Raf Simons x Sterling Ruby collections verschijnen. Een extreem persoonlijke collectie van Raf Simons. Elke week zal er een nieuwe vibe hangen rond de pop-up shop en wekelijks zullen er ook nieuwe producten verschijnen.

Deze avond is het LE MOMENT om langs te gaan in de Raf Simons Pop-Up Store want Richie Hawtin, 1 van de meeste innovatieve DJ's en producers en een ware pionier op de electronic music scene komt langs. I can not stress it enough, ga langs want Richie Hawtin will definetly bring the party!!! Het is niet de 1ste keer dat Raf Simons en Richie Hawtin samenwerken, in 2013 werd Hawtin door Simons uitgenodigd om live te spelen op een speciaal event in het Guggenheim Museum in New York. Deze performance werd in de zomer uitgebracht door Mute Records.

Keep calm maar er zijn slechts 450 tickets on sale, slecht nieuws want je zal je moeten haasten, maar ook fantastisch nieuws want als je een ticket weet te bemachtigen krijg je de zeldzame kans om deze legende van de electronic-music-scene in zo'n intieme en ongewone setting te bewonderen!

Enough said, go get those tickects op de webshop en wees vanavond, vrijdag 12 september van 20:00 tot 22:00 present at the PARTY @ In The Name of Store, Lange Gasthuisstraat 18, 2000 Antwerpen.

Foto's © purple.fr, factmag.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded