Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Irish Coffee

Door Michael op 11.09.2014

De zomer komt ten einde en de dagen worden korter. Wat wij het liefst doen als het weer wat grijzer wordt, is onder de dekens kruipen met een film en the perfect hot drink. En wat beter dan een Irish Coffee om je klaar te maken voor de komende herfst? 

Wat heb je nodig?

  • 1 eetlepel bruine bastaardsuiker
  • 2,5 cl Ierse whisky
  • 1 kopje sterke koffie
  • Halfstijf geklopte slagroom
  • Poedersuiker

Let's do this!

Neem een speciaal Irish coffee glas of een groot wijnglas dat dik genoeg is. Zorg ervoor dat je je glas eerst goed met heet water afspoelt! Doe de bruine suiker in het glas en giet hierop de whisky. Voeg daarna de koffie toe en stir it up! Als finishing touch doe je de slagroom - die je gemengd hebt met de poedersuiker voor een extra sweet touch - er bovenop! You're done, je kan gaan genieten van je overheerlijke koffie!

Aangezien deze alcoholische koffie je klaarstoomt voor de colder days to come, passen we onze outfit hier natuurlijk op aan! Een cozy jas en een broek met herfst-achtige kleur past bij het koudere weer. Comfy schoenen en een grotere tas waar je je overlevings pieces in kan steken voor als het weer tegenslaat, maken de outfit af! Let autumn begin, we are ready


1. Zara Bontjas € 99,95.
2. H&M Superstretchbroek High Waist € 19,99.
3. Urban Outfitters Deena & Ozzy Plaza Black Brogue Hiking Boots € 75,-.
4. Mango Handtas M Office C € 49,99.

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded