Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Heart+Bleecker

Door Lien op 11.09.2014

Ladies and gentlemen, er is iets met die Australische modescene ... Is het hun laid back levensstijl? Of hun tropische omgeving? I guess we'll never know, maar 1 ding is zeker: die Aussies weten verdomd goed wat mode is!

Het is dan ook geen mirakel dat ik helemaal fan ben van Australiës beste fashionistas. Deze week in de spotlight: de prachtige Charmaine James van de blog Heart+Bleecker. Hipperd!

Charmaine woont in Perth en startte haar blog in 2010 als een hobby. Inmiddels heeft ze een serieuze reputatie opgebouwd in Australië. Zo verscheen ze met haar blog eerder al in Harper's Bazaar en de Australische Cosmopolitan.

Ik ben stiekem toch een beetje jaloers, om dan nog te zwijgen van haar indrukwekkende collectie van designeraccessoires: Céline Vans en Proenza Schouler handtassen - you name it, she's spent all of her money on it!


Charmaine omschrijft haar eigen stijl als "hobo chic", en mij doet -ie eerlijk gezegd een beetje denken aan de stijl van Sincerely Jules! Ze mixt designer accessoires met high street brands en zorgt telkens voor een rasechte casual feel.

Right up my street, denk ik zo ...


Als jij Charmaine's stijltje ook helemaal geweldig vindt, dan kan je hier meteen doorklikken naar haar blog. Ik ga dat direct ook eens doen denk ik ... Helloooooo Australia vibes! Love 'em!

page loaded