Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op vakantie in Bar LEFT

Door Koen op 06.09.2014

Aangezien de maand augustus letterlijk in het water is gevallen, hopen we met z’n allen op een Indian summer! And what place better than to spend it at a summery pop-up bar? Bij deze stellen we Bar LEFT voor!

Bar LEFT bevindt zich op Linkeroever in Antwerpen voor zijn 2de seizoen en is uitsluitend te bereiken met de fiets. Dus strekken die beentjes en geniet van van een heerlijke, rustige en groene afgelegen locatie in het recent vernieuwde Galgenweelpark. Je krijgt direct een vakantiegevoel, terwijl je maar 10 minuten verwijderd bent van het drukke centrum, bovendien heb je een open uitzicht op de Antwerpse skyline, ideale setting voor de perfecte Instagram foto!


Je moet je wel haasten, want Bar LEFT loopt nog maar tot zaterdag 20 september. Je kan er telkens heen van woensdag t.e.m. zondag om onderuit te zakken. Op het programma staan ook onder meer filmavonden, barbecues en yoga workshops.

Houd alvast zondag 14 september vrij in je agenda, want dan organiseren ze op autovrije zondag een fietstocht die start in hartje Antwerpen en eindigt in Bar LEFT met aansluitende topbrunch. A bike ride, from right to LEFT! Bovendien maak je bij deelname kans op een SMEG koelkast. Een gratis koelkast en strakke kuiten? It’s a win win of you ask me!

Meer info vind je op het Facebookevenement en op de Facebookpagina van Bar LEFT.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded