Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé op de cover voor Carine

Door Kim op 05.09.2014


CR Fashion Book (oftewel Carine Roitfeld's modebijbelis still going strong. Het magazine is intussen aan z'n 5de nummer toe, en niemand minder dan Queen B mocht de cover sieren. September staat zowat gelijk aan de belangrijkste maand in de magazinewereld, en gezien alle commotie die de laatste tijd rond Beyoncé en Jay-Z heerste, stond ongetwijfeld iedereen te springen om haar op de covers te plaatsen (think: Beyoncé op de voorpagina is gelijk aan hogere verkoopcijfers).

Een plaatje met een Surfboard mocht natuurlijk niet ontbreken, hoewel die vanzelfsprekend een Chanel-stempel kreeg voor CR Fashion Book.

Fotograaf van deze cover shoot is trouwens een Belg. Pierre Debusschere (ook BFF van 1 van onze grappigste guest editors, Elspeth Jenkins) mocht Beyoncé op de gevoelige plaat vastleggen, creative guest director van dienst was Riccardo Tisci.

Debusschere werkte eerder al voor Dazed & Confused, Vogue Hommes Japan, Dior Homme, Numéro en V Magazine. 

Foto's © Pierre Debusschere voor CR Fashion Book.

page loaded