Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Champagne Cosmopolitan

Door Angelique op 04.09.2014

We love champagne and we love Cosmo's, dus wat is er beter dan een combinatie van de 2? Right, niets dus! De Champagne Cosmopolitan is een combinatie van de 2 meest klassieke drankjes en is dus zeker een winnaar! Deze cocktail is perfect om samen met je vriendinnen van te sippen en de weetjes van de week mee te bespreken! 

Wat heb je nodig?

  • 4 cl gekoelde veenbessensap 
  • 2 cl Grand Marnier
  • 3 eetlepels vers limoensap
  • Limoenzeste
  • Champagne

Let's do this!

Doe de Grand Marnier, veenbessensap en limoensap in een shaker en twist and shake tot je drankje goed gemixt is. Doe wat limoenzeste in een cosmopolitan- of champagneglas - you can choose - en giet je cocktail er bovenop. Werk je glas af met wat champagne en you're done! Classy cocktail, check!

Aangezien deze cocktail een mixture is van de 2 meest geliefde drankjes door vrouwen, gaan we ook voor een über-feminine outfit! Een assymetrische flowy jurk zal ervoor zorgen dat het lijkt alsof you're walking on air. Voor een contrastrerend effect kozen we voor zwaardere schoenen en een statement clutch. De oorbellen passen perfect bij de vormen van de jurk, you're ready to go!

1. COS Asymmetric Dress, € 99,-.
2. & Other Stories Leather Mini Bag, € 55,-.
3. Mango Peep-Toe Sandalen met Plateauzolen, € 29,99.
4. Six Wired Earrings, € 4,95.

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded